logo
Sibianul Ionuț Bucur, câștigătorul Marelui Premiu al Municipiului Sibiu la călărie
b.o.n.
2348 vizualizari
Sibianul Ionuț Bucur, câștigătorul Marelui Premiu al Municipiului Sibiu la călărie

Desfășurată weekendul trecut, în incinta frumoasei baze hipice din cartierul Vasile Aaron din Sibiu, competiția ecvestră dotată cu Marele Premiu al Municipiului Sibiu a oferit publicului prezent un spectacol agreabil și plin de suspans. Ediția din acest an a fost gândită drept o competiție dedicată în mod special tinerelor speranțe ale hipismului românesc. Au fost prezenți la start un număr de 70 de cai de la cluburile CSM Craiova, Universitatea Cluj și CSM Sibiu.
Cea mai așteptată probă a fost ”Marele Premiu al Municipiului Sibiu”, cu obstacole ridicate la înălțimea de 1,20 metri, desfășurată ieri, la ăncheierea competiției.
Cu cai și sportivi deosebit de valoroși la start clasamentul final a fost:
1. Ionuț Bucur (CSM Sibiu), cu calul Winchester;
2. Ionel Bucur (CSM Sibiu), cu calul Argentina;
3. Ionuț Bucur (CSM Sibiu), cu calul Rubens;
4. Sofia Semenov(CSM Sibiu), cu calul Charma;
5. Călin Nemeș (Universitatea Cluj), cu calul Cameron.
O mențiune specială pentru Sofia Semenov, pentru care această competiție a fost o repetiție generală pentru Campionatul European ce va avea loc în luna iulie și unde sportiva antrenată de Ionel Bucur este calificată.
Competiția a fost organizată de CSM Sibiu și Federația Ecvestră Română, cofinațată de Consiliul Județean Sibiu prin Agenda Sportivă a județului și cu sprijinul sponsorilor Ceta, Metabolic, Sinevo, Culinarte și Caier.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia