logo
Şi-a găsit naşul! Un fotbalist o pune la colţ pe cea mai înfocată suporteriţă din Chile
Şi-a găsit naşul! Un fotbalist o pune la colţ pe cea mai înfocată suporteriţă din Chile
Eduardo Vargas, fotbalistul care s-a transferat în aceasă iarnă la Tigres UANL, în Mexic, a criticat-o dur pe Daniella Chavez, o microbistă care s-a dezbrăcat de mai multe ori pentru Chile şi echipele sale favorite.

Atacantul chilian  Eduardo Vargas, fostul jucător al echipelor Napoli şi Hoffenheim, care a semnat în această iarnă cu Tigres UANL, o echipă din Mexic, a fost luat în vizor de Daniella Chavez, o compatrioată care a făcut senzaţie în ultimii ani în special prin apariţiile sale în paginile revistelor de scandal şi ale celor dedicate adulţilor. Chavez s-a declarat dezamăgită de transferul vârfului de atac şi l-a atacat în public. ”Simpla mea opinie de suporter este că nu ştiu nimic de Vargas ca persoană şi nici nu țin să aflu”, a spus fotomodelul.
Vargas a reacţionat imediat: ”Nici eu nu ştiu cine eşti tu şi de ce vorbeşti despre mine, dar ar fi bine să înlături ce ai spus. Cine eşti tu să vorbeşti despre fotbal? Ştii doar să postezi poze goale cu tine ca să atragi bărbații naivi”, ar fi replicat fotbalistul, susţine gsp.ro.
Fotomodel de profesie, Daniella Chavez s-a dezbrăcat de mai multe ori pentru Chile şi echipele sale favorite. Una dintre ocazii a fost cea de după câştigarea Copei America, în 2016. Chavez a fost combinată cu mai multe personaje din lumea fotbalului şi se laudă chiar cu o aventură cu Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia