De neoprit! Şase la rând!">
logo
SCM "U" Craiova - BC CSU Sibiu 59-78: De neoprit! Şase la rând!
Ovidiu BOICA
1491 vizualizari
SCM
Baschetbaliştii sibieni au egalat performanţa din sezonul precedent, şase victorii onsecutive în campionat. A şasea a fost obţinută aseară, la Craiova, la o diferenţă de aproape 20 de puncte.

CSU Sibiu a refăcut seria de şase victorii consecutive de acum un an şi continuă să se afle pe podium după prima etapă din returul sezonului regulat. Aseară, la Craiova, cu o singură excepţie (7-6), "galben-albaştrii" au condus în permanenţă pe tabelă.
Davis a deschis scorul cu o aruncare de la distanţă. Hargrove - la primul meci pentru noua sa echipă - a redus din diferenţă de la linia de "libere". După un three-point play al lui Mijajlovic, Craiova a întors rezultatul (7-6), însă nu pentru mult timp. Jucătorii lui Dan Fleşeriu au reuşit un "run" de 13-0, punând stăpânire pe meci. La prima pauză conduceau deja cu 23-15.
Următoarele 10 minute au fost mult mai echilibrate, Craiova câştigând actul secund la diferenţă de o jumătate de coş (11-10). La pauza mare, CSU avea avantaj de 7 puncte, scor 33-26.
Cel de-al treilea sfert a fost al sibienilor. În primele minute de la reluare, "galben-albaştrii" s-au dus la 14 puncte (40-26), dar gazdele au revenit spre jumătatea perioadei (44-38). Mijajlovic a întrerupt seria adversarului cu o "treiţă". CSU şi-a adjudecat sfertul trei la diferenţă de un coş (23-21).
Sibienii s-au desprins decisiv în actul patru, unul câştigat cu 22-12. În final, echipa lui Dan Fleşeriu s-a impus cu 78-59.
Pentru CSU Sibiu au marcat Hardy, Mijajlovic (câte 14 puncte), Bogdan Popescu, Davis (câte 11), Lalovic (10), Paliciuc, Cooper (câte 8) şi Dragoste (două). De la gazde s-au remarcat Hargrove (19 puncte) şi fostul jucător al Sibiului, Will Paul (16).
 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia