Tribuna
România, în semifinalele Cupei Federației după aproape 50 de ani. ”Tricolorele” au eliminat-o pe campioana en-titre, Cehia
b.o.n.
6617 vizualizari
România, în semifinalele Cupei Federației după aproape 50 de ani. ”Tricolorele” au eliminat-o pe campioana en-titre, Cehia

La 46 de ani distanță după performanța echipei alcătuite din Virginia Ruzici, Mariana Simionescu şi Judith Gohn România ajunge din nou în semifinalele FedCup. În '73, România era eliminată în semifinale Cupei Federaţiei de Africa de Sud, la un turneu cu 32 de echipe, desfăşurat la Bad Homburg, în RFG.
România este pentru a doua oară în istorie în semifinalele Cupei Federaţiei după ce cuplul Irina Begu (locul 35 WTA la dublu) / Monica Niculescu (51 WTA) a învins, în această seară, perechea formată din Katerina Siniakova (liderul clasamentului WTA de dublu) / Barbora Krejcikova (2), cu scorul de 6-7 (2), 6-4, 6-4, aducând punctul victoriei cu 3-2 în confruntarea cu deţinătoarea trofeului, Cehia. Adversara ”tricolorelor” din această fază a competiției triumfase de 6 ori în FedCup, în ultimii 8 ani, câştigând 13 din ultimele 14 întâlniri, de 10 ori la rând pe teren propriu, unde era neînvinsă din 2009, conform news.ro.
În penultimul act, România va da piept cu Franţa, în 20 şi 21 aprilie.

 

Două victorii ale Simonei Halep
Karolina Pliskova, locul 5 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, iar Simona Halep, locul 3 WTA, a trecut, cu scorul de 6-4, 6-0, de Katerina Siniakova, locul 44 WTA.
Astăzi, Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, în al treilea meci al întâlnirii, iar Katerina Siniakova a întrecut-o pe Mihaela Buzărnescu, cu scorul de 6-4, 6-2.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia