logo
Recolta Dorolţ - FC Hermannstadt 1-3 / Setări noi: trei goluri pe meci!
Ovidiu BOICA
2056 vizualizari
Recolta Dorolţ - FC Hermannstadt 1-3 / Setări noi: trei goluri pe meci!
După un start de retur mai greoi, cu două meciuri fără gol marcat, fotbaliştii sibieni par să-şi fi stabilit acum norma la trei reuşite pe meci. După 3-0 cu Gaz Metan II, pe "Municipal", a urmat victoria de la Dorolţ, scor 3-1.
FC Hermannstadt a obţinut a doua victorie consecutivă în campionat şi, profitând de remiza formaţiei din comuna Recea la Ulmeni (1-1), s-a desprins la 3 puncte de următoarele două clasate. Fotbaliştii lui Eugen Beza au marcat din nou trei goluri, la fel cum s-a întâmplat şi acum o săptămână, pe "Municipalul" din Parcul Sub Arini, cu echipa a doua a Gazului Metan.
Sibienii au deschis repede scorul. Alex Neacşa a intrat cu mingea în centru şi l-a învins pe portarul Recoltei cu un şut de la 23-24 de metri, cu stângul ('8). Cătălin Pîrvulescu a făcut 2-0 în prima repriză, tot cu un şut din marginea careului de 16 metri ('28).
La reluare, "alb-roşii" au avut un... adversar în plus, vântul bătându-le din faţă. Jocul sibienilor a scăzut puţin în intensitate şi gazdele au profitat, reducând din diferenţă în urma unei faze fixe.
Adrian Cârstean a adus liniştea, cu 12 minute înainte de final. Golgeterul lui FCF Hermannstadt a pătruns în careu cu mingea la picior şi l-a executat pe goal-keeper-ul sătmărean cu un şut la colţul lung.
Eugen Beza a folosit următoarea formulă de echipă: H. Moldovan - Străulea (Criştiu '85), Căt. Pîrvulescu, R. Crişan, Medeşan - Bg. Piko, R. Necşulescu (Fotescu '87) - D. Tătar (I. Petrescu '65), Al. Neacşa, Monea - Ad. Cîrstean.
 
"Sunt mulţumit de rezultat şi de joc. Prima repruză am controlat-o în totalitate, am avut o posesie covârşitoare şi am înscris de două ori. Puteam marca şi mai mult, puteam "închide" meciul practic. După pauză, vreo 20 de minute, au fost ceda probleme. În timpul ăsta adversarul a reuşit să şi înscrie, în urma unei faze fixe. Am jucat cu vântul în faţă, în repriza secundă. Apoi ne-am rerenit, am dat golul trei şi lucrurile s-au liniştit".
                                                                            Eugen Beza, antrenor FC Hermannstadt


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia