logo
Portarul Gazului Metan a scos din fotbal un vicepreşedinte de club!
Ovidiu BOICA
1773 vizualizari
Portarul Gazului Metan a scos din fotbal un vicepreşedinte de club!
Andrei Marinescu l-a denunţat pe conducătorul echipei Academica Clinceni. Dragomir, "vicele" grupării ilfovene, a fost suspendat pentru 3 luni şi amendat cu 25.000 de lei pentru tentativă de trucare de meciuri.Duminică, Dragomir și-a dat demisia!

Andrei Marinescu, unul din cei patru portari din lotul Gazului Metan, a depus mărturie împotriva lui Alexandru Dragomir, vicepreşedintele echipei Academica Clinceni. Goal-keeper-ul l-a acuzat pe conducător că i-a propus să nu îşi apere corect şansele în meciurile d everificare disputate în cantonamentul din Austria.

  • "Jucătorul a recunoscut că vicepreşedintele i-a cerut să nu iasă pe centrări, să nu apere penaltiuri, să o lase "mai moale", că se vor paria mulţi bani pe un meci cu multe goluri", au susţinut surse federale, citate de pariori.ro.
Drept urmare, după mai multe luni de audieri şi mai multe amânări, membrii Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal au dat verdictul în şedinţa din 15 martie în privinţa denunţului făcut la Comisia de Integritate a FRF de Marinescu, suspendându-l pe Dragomir pentru 3 luni şi amendându-l cu 25.000 de lei, conform liga2.ro.
 
 
Contraatacul lui Dragomir
În schimb, oficialul grupării ilfovene, în apărarea sa, a declarat că Andrei Marinescu ar fi făcut denunţul respectiv pentru a se răzbuna pe faptul că a fost îndepărtat de la echipă. Dragomir a mai adăugat că îl va acţiona în justiţie pe goal-keeper.
  • ”Andrei Marinescu, fost portar al echipei noastre de fotbal, a fost un jucător problemă, de care nu ne-am despărţit în termeni tocmai amiabili, la finele sezonului trecut. De altfel, în lumea fotbalului circulă mai multe zvonuri legate de domnul Andrei Marinescu, cum că ar fi vândut meciuri, dar fără dovezi nu putem afirma clar acest lucru. Drept urmare, dumnealui este liber să facă orice fel de declaraţii doreşte, atât timp cât le poate susţine şi cu probe care să vină în sprijinul celor afirmate”, a spus Alexandru Dragomir.
  •  
A scăpat ieftin
Membrii Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF şi-au argumentat astfel decizia de a-l suspenda şi amenda pe Dragomir: "În temeiul art. 60 al. 12 raportat la art. 60 al. 1 cu aplicarea art. 20 al. 2 şi în temeiul art. 60 bis al. 1 cu aplicarea art. 45 al. 1 din RD se sanctionează pârâtul Dragomir Alexandru cu măsura suspendării pentru o perioadă de 3 (trei) luni suspendare şi penalitate sportivă de 25.000 lei".
Publicaţia electronică liga2.ro susţine că sancţiunea dictată împotriva "vicelui" grupării din Clinceni e una mai degrabă blândă. Site-ul respectiv susţine că Dragomir ar fi putut fi amendat cu, nici mai mult, nici mai puţin decât  UN MILION de lei. În plus, conform articolelor mai sus menţionate, lui Dragomir ar fi putut să i se interzică accesul pe orice stadion de fotbal vreme de 2 ani, iar Academica risca retrogradarea directă în ultimul eşalon.
Alexandru Dragomir, actualul conducător al Academicii Clinceni, a fost jucător de fotbal la Dinamo, Dinamo II, Poiana Cîmpina, FC Sopron, CSM Rm. Vîlcea, Ceahlăul Piatra Neamţ, CS Otopeni, ACS Buftea şi FC Clinceni.
 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia