Vin">
logo
Piteştiul, Mureşul şi slovacii de la KB Kosice la "Memorialul Tordai" 2017
Ovidiu BOICA
3940 vizualizari
Piteştiul, Mureşul şi slovacii de la KB Kosice la
Ediţia din acest an a turneului organizat din 2009 încoace, în memoria regretatului baschetbalist, va avea loc în zilele de 13 şi 14 septembrie, în Palatul Sporturilor "Transilvania". Meciul cu BC Mureş este primul pe care îl vor disputa "galben-albaştrii" în această toamnă, în faţa propriilor suporteri.

 

Suporterii echipei sibiene îi vor putea vedea pe favoriţi pentru prima dată de la reluarea pregătirilor, într-un meci de pregătire, cu BC Mureş Tg. Mureş, care va avea loc în cadrul ediţiei a IX-a a "Memorialului Tordai". Turneul organizat an de an, din 2009 încoace, în Palatul Sporturilor "Transilvania", se desfăşoară în zilele de 13 şi 14 septembrie, iar la el vor mai participa, pe lângă CSU Sibiu şi gruparea mureşeană, BCM "U" Piteşti şi slovacii de la KB Kosice. În premieră, "Memorialul Tordai" va avea participare internaţională.
  • "Ne bucurăm foarte mult că prietenii noștri de la KB Kosice, acolo unde am fost și noi acum doi ani, în perioada de presezon, au acceptat invitația noastră. Ne-am dorit foarte mult ca "Memorialul Tordai" să aibă participare internațională și cred că vor fi câteva meciuri extrem de importante pentru pregătirea în vederea noului sezon. De asemenea, ne bucurăm de prezența celor de la BCM "U" Pitești și  BC Mureș Tg. Mureș. Sper să avem  parte cu toții de un spectacol extraordinar și să ne bucurăm de baschet", a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.
Accesul la meciurile din cadrul "Memorialului Tordai" 2017 va fi gratuit.
 
"Memorialul Tordai", ediţia a IX-a
Miercuri, 13 septembrie
BCM "U" PITEŞTI - KB KOSICE (ora 17:00)
BC CSU SIBIU - BC MUREŞ TG. MUREŞ (ora 19:00)
Joi, 14 septembrie
Finala mică (ora 17:00)
Finala mare (ora 19:00)
Festivitatea de premiere (ora 21:00)
 
Amical cu campioana "U" BT Cluj
Programul de pregătire din presezon al echipei sibiene cuprinde, pe lângă antrenamentele zilnice, două partide amicale la Cheile Grădiștei, pe 31 august cu BCM "U" Pitești și în 1 septembrie, cu "U" BT Cluj-Napoca.
De asemenea, BC CSU Sibiu va participa la "Cupa Timișoara" în zilele de 8 și 9 septembrie, turneu la care va juca primul meci cu echipa gazdă, iar a doua zi cu CSM CSU Oradea sau KK Vrsac.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia