logo
Petrișor Petrescu, despre golul de generic TV din semifinala cu Gaz Metan: ”A fost o execuție de moment!”
Ovidiu BOICA
2279 vizualizari
Petrișor Petrescu, despre golul de generic TV din semifinala cu Gaz Metan: ”A fost o execuție de moment!”

Mijlocașul Petrișor Petrescu a marcat, în minutul 28 al returului semifinalei cu Gaz Metan, golul prin care FC Hermannstadt a preluat conducerea. Petrescu a primit în cercul de la centrul terenului de la Dâlbea și a sprintat spre poarta Gazului Metan, i-a driblat elegant pe Sîrghi și Vali Crețu, în marginea careului mare, și a plasat mingea la vinclu, cu piciorul drept, fără speranțe pentru portarul Greab.
  • "A fost o execuţie de moment. Mă bucur că am reuşit să înscriu şi să-mi ajut echipa să se califice în finala Cupei. E o mândrie mare, pentru că Sibiul nu a avut niciodată o echipă într-o finală de Cupă. Mai ales din liga a doua. Sperăm să continuăm pe această linie. Ne dorim foarte mult să aducem Cupa la Sibiu, dar deja am realizat destule. Nu spun că ne mulţumim cu atât, dar pot spune că este de ajuns", a declarat Petrescu.
 
 ”Mă pufnea râsul dacă îmi spunea cineva că vom juca finala Cupei României”
Petrescu a mai spus că l-ar fi apucat râsul dacă i-ar fi spus cineva că Sibiul va ajunge până în ultimul act al Cupei României, anul acesta, și a recunoscut că ”alb-roșiI” au luat în calcul promovarea în Liga 1 încă de la începutul sezonului.
  • "Legat de promovare, pot spune că speram să o obținem, la începutul sezonului. Nu puteam spune sută la sută că vom promova, dar aveam o speranţă. În ceea ce priveşte Cupa, dacă îmi spunea cineva că o să joc anul ăsta o finală, cred că mă pufnea râsul. Am început cu Voluntari, apoi Juventus, FCSB, acum Gazul... Deja am realizat foarte multe pentru acest club înfiinţat în 2015. Am ajuns foarte, foarte departe. Sperăm să nu ne oprim aici. O să ne bucurăm foarte puţin, pentru că urmează meciul cu Chindia şi acolo putem lega şi promovarea", a adăugat mijlocașul de 24 de ani.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia