logo
Pelici, după calificarea în finala Cupei României: ”E un an frumos la Sibiu. Secretul? Modestie, muncă multă şi hărnicie!”
Ovidiu BOICA
1592 vizualizari
Pelici, după calificarea în finala Cupei României: ”E un an frumos la Sibiu. Secretul? Modestie, muncă multă şi hărnicie!”

Alexandru Pelici, antrenorul echipei FC Hermannstadt, a vorbit, după calificarea sibienilor în finala Cupei României, la capătul victoriei de la Mediaș, 3-2 cu Gaz Metan, despre ”ingredientele” acstei performanțe. Tehnicianul consideră că ”alb-roșii” au scris deja istorie prin faptul că nicio echipă din Sibiu nu a ajuns până acum în ultimul act al competiției KO.

  • "Plecând de la organizarea clubului, a tuturor lucrurilor care pot crea un climat propice fotbalului și performanței, apoi modestie, muncă multă şi hărnicie. Cam astea sunt ”ingredientele” succesului nostru. (...) E un an frumos la Sibiu. E istorie deja, am ajuns în finala Cupei României. O echipă din Sibiu, indiferent cum s-a numit ea, nu a ajuns niciodată în finala Cupei. Suntem fericiți. Îi felicit pe jucători. Sunt niște băieți minunați”, a spus Pelici.

Antrenorul echipei sibiene a vorbit și despre modul în care jucătorii săi au reușit să obțină a doua victorie în fața Gazului Metan: ”Știam că ne așteaptă un meci foarte greu aici. Am început binișor partida, în atac, apoi a venit acel gol, dar am reușit să remontăm repede și să marcăm. După următoarele două goluri, nu cred că s-a mai pus problema calificării... În a doua repriză am încercat să conservăm rezultatul, nu am mai ieșit atât de mult la joc în anumite momente când puteam să o facem, ne-am mulțumit să jucăm doar pe tranziție pozitivă”.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia