logo
Millenium Giarmata - FC Hermannstadt II 3-3: De la extaz la agonie... și retur!
Millenium Giarmata - FC Hermannstadt II 3-3: De la extaz la agonie... și retur!
Echipa sibiană a condus cu 2-0, dar a obținut în cele din urmă un punct din această deplasare cu un gol marcat de Criștiu în prelungiri.
FC Hermannstadt II a început anul cu o remiză în deplasare, la Giarmata, dar regretul sibienilor este că nu au reușit să țină de rezultat în repriza secundă, când conduceau cu 2-0. Gazdele au reușit să întoarcă rezultatul și numai lovitura norocoasă a lui Radu Criștiu a făcut ca echipa lui Bogdan Piko și Iulian Merintean să nu părăsească terenul învinsă.
Bănățenii au început meciul în atac și Marius Călin - șut de puțin peste transversală, din marginea careului mare (2), Buzdugan (13) și D. Codrea (24) au irosit primele ocazii de a deschide scorul. Gazdele au cerut penalti cu 6 minute înainte de pauză, fără succes însă.
Cei care au marcat au fost însă sibienii. Pe contraatac, Andrei Pop l-a învins pe Miklos cu un șut plasat, la colțul lung, de la 13-14 metri (40). Până la pauză, Millenium a mai trecut o dată pe lângă gol, dar Beloescu a reluat alături din centrarea lui Călin (42), astfel că, după 45 de minute, FC Hermannstadt II conducea cu 1-0.
Revenit după accidentare, experimentatul Iulian Popa a mărit avantajul de pe tabelă al sibienilor la 3 minute de la reluare cu un șut în vinclu de la 20 de metri.
Oarecum surprinzător, gazdele n-au acuzat șocul și, într-un interval de numai un sfert de oră, au întors rezultatul. Millenium a redus din diferență dintr-un penalti acordat pentru o intervenție a lui Robert Bratu la Călin și transformată de Ghighilicea (51). Mihai Călin a egalat dintr-o lovitură liberă de la 27-28 de metri, fază în care Stupu a reușit să-l incomodeze pe portarul Baumann (55).
Sabin Lupu îi putea readuce în avantaj pe sibieni, dar a trimis în transversală, din marginea careului mare (60). Mult mai mult noroc a avut Beloescu, la celelalte buturi, mingea șutată de acesta, de la 20 de metri, odihnindu-se în ”ațele” porții apărate de tânărul Baumann (65). Millenium prelua conducerea și putea chiar să se desprindă dacă nu ar fi fost ratările lui Rosenblum (68), M. Călin (72) și Beloescu (77).
Gazdele au mai cerut o lovitură de la 11 metri cu 7 minute înainte de final, la o intervenție a lui Criștiu la Călin, dar ”centralul” gorjean Bălăcescu n-a dat nimic. Jocul curgea spre o victorie la limită a bănățenilor când, în al doilea minut al prelungirilor, Radu Criștiu a stabilit egalitatea cu o reluare din apropiere.
 
FC HERMANNSTADT II: Baumann - Criștiu, Hodea, R. Bratu, Groza (Scarlat 85), Cătinean, I. Popa, S. Lupu, A. Pop, I. Solomon (Monea 67), Mucuţa (Bradu 75). Antrenori: Bogdan Piko, Iulian Merintean. Rezerve neutilizate: Iorgovan, Drăguşin, Giura, Morariu.
 
”Am avut 2-0 dar, din păcate, nu am ţinut de rezultat, însă totuşi ne bucurăm că am câştigat un punct. Asta este! Sunt mulţumit de jucătorii mei. După golul doi am primit repede altul... Avem o echipă foarte tânără, fără experienţă, care a căzut puţin psihic. Însă, sperăm că o să reglăm problemele care au apărut”.
Bogdan Piko, antrenor FC Hermannstadt (sursa sporttim.ro)
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia