logo
Miado's termină anul cu brio. Rezultate bune la "Cupa Stânca Şoimilor" şi "Cupa Moşului"
Ovidiu BOICA
3849 vizualizari
Miado's termină anul cu brio. Rezultate bune la

Tinerii judoka de la Miado's au participat, weekendul trecut, la ultimele două competiţii din acest an. Sâmbătă, sportivii pregătiţi de prof. Andreea Ionaş au fost prezenţi, în staţiunea Tuşnad, la ediţia a XXXI-a a tradiţionalului turneu dotat cu "Cupa Stânca Şoimilor", iar o zi mai târziu, de data asta acasă, la Sibiu, au păşit din nou pe tatami la "Cupa Moşului", competiţie organizată an de an din 2015 încoace.

"Cupa Stânga Şoimilor" a fost ultimul turneu naţional din 2018, iar clubul Miado's a fost prezent la Tuşnad cu 22 de sportivi, iar trei sferturi dintre aceştia au urcat pe podium, cinci dintre ei chiar pe primul loc.

"Am încheiat anul cu rezultate foarte bune. Sportivii noştri au probat încă o dată că au valoare şi că fac faţă oricărui turneu. Per total, 2018 a fost un an excelent pentru Miado's. Ne dorim să ne autodepăşim în 2019. Mulţumiri tuturor celor care ne-au fost alături, felicitări copiilor şi "Sărbători fericite! tuturor", a declarat prof. Andreea Ionaş.

 

A venit Moşu'!

O zi mai târziu, la Sibiu, în sala Clubului Sportiv Şcolar Şoimii, s-a desfăşurat a patra ediţie a "Cupei Moşului", eveniment la care au fost prezenţi sportivi de la patru cluburi de profil din localitate, CSŞ Şoimii, ACS Miado's, Temerarul şi ACS Senchiu. Competiţia a fost destinată tuturor copiilor născuţi între 2006 şi 2015, iar la finalul acesteia Moş Crăciun le-a oferit tuturor daruri. Turneul a fost organizat cu sprijinul sponsorilor Assault Security şi Boromir. La eveniment au participat aproximativ 150 de judoka.

"Consider că 2018 a fost un an foarte reușit din punct de vedere al rezultatelor. Am urcat  pe podium în Franța și în Serbia, am câștigat câteva titluri la Campionatele Naționale, atât la individual, cât și în întrecerea pe echipe. Anul 2019, sunt convinsă, va fi unul și mai bun. Un mare aport l-au avut părinții, care s-au implicat enorm pentru buna desfășurare a activității sportive de performanță la Miado’s. Un lucru îmbucurător este că, alături de noi, au mai fost şi câţiva parteneri. Autoritățile locale au contribuit și ele, dar din păcate în mică măsură, anul acesta. Sperăm ca, după cartea de vizită creată anul acesta, să primim un sprijin consistent din partea autorităților locale în 2019. Mă bucur că acest proiect pornit acum 3 ani, alături de președintele Miado's , Adrian Mihai, este de succes, având în vedere că rezultatele noastre sunt tot mai bune de la un an la altul", a mai spus prof. Andreea Ionaş.

 

REZULTATELE SPORTIVILOR DE LA MIADO'S LA "CUPA STÂNCA ŞOIMILOR"

 - 2010 -

Antonia Tuta (categ. 26 kg) - locul 1

Alexandra Corlaci (32 kg) - locul 1

Paul Frăţilă (28 kg) - locul 1

Titus Mihai (30 kg) - locul al 3-lea

Constantin Cacoveanu (+38 kg) - locul al 3-lea

- 2009 -

Tudor Calvun (22 kg) - locul al 2-lea

Alexandra Burjan (36 kg) - locul 1

Teodora Muţiu (32 kg) - locul al 5-lea

Matei Barbu (30 kg) - locul al 5-lea

David Cantor (30 kg) - locul al 5-lea

Tudor Burnete (34 kg) - locul al 5-lea

- 2008 -

Sebastian Petrescu (30 kg) - locul 1

Iustin Bucea (30 kg) - locul al 3-lea

Marcus Mihai (38 kg) - locul al 2-lea

Tudor Băcilă (27 kg) - locul al 5-lea

- 2007 -

Irina Cîndea (32 kg) - locul al 2-lea

Teodora Frăţilă (32 kg) - locul al 3-lea

Raul Frăţilă (42 kg) - locul al 2-lea

- 2006 -

Ştefania Opriş (44 kg) - locul al 2-lea

Antonio Cîrlan (38 kg) - locul al 5-lea

- 2004 -

Paula Mărunţel (52 kg) - locul al 3-lea

Albert Galasiu (55 kg) - locul al 3-lea

 

 

 


comentarii
1 comentarii

Felicitari.Am practicat judo la Bucuresti cativa aniin copilarie.Un sport nobil.Acum lucrez la Sibiu la o multinationala pe IT si urmaresc cu drag performanta sibienilor.Mare lucru sa te lupti cu marile cluburi de profil din Romania si sa aduci medalii.Ionas Andreea face si sambo dupa cate stiu.O antrenoare buna si severa.
Dobocan Alexandru
20.12.2018 10:54
Din aceeasi categorie
sevis

turul ciclist

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia