logo
Miado's şi-a premiat... premianţii!
Ovidiu BOICA
1892 vizualizari
Miado's şi-a premiat... premianţii!
Performanţele obţinute de judoka celui mai tânăr club de profil din Sibiu nu au rămas nerăsplătite. Premierea celor mai buni sportivi din Miado's a avut loc cu două zile înaintea Crăciunului.
Cei mai buni sportivi ai clubului Miado's au fost premiaţi, vineri, 23 decembrie, în cadrul unei gale care a avut loc chiar în sala de antrenament. Deşi a fost înfiinţat abia în urmă cu 9 luni, Miado's are deja o vitrină impresionantă de trofee, sportivii acestuia obţinând numeroase medalii la toate competiţiile la care au participat de-a lungul acestui an. Clubul sibian are cea mai numeroasă grupă de copii din localitate, aceştia fiind pregătiţi de prof. Andreea Ionaş, campioană naţională la judo şi sambo.
"Clubul nostru s-a format abia în 2016, dar rezultatele nu au întârziat să apară. Suntem un club tânăr, dar cu toate acestea ne-am găsit deja locul în peisajul judo-ului sibian şi al celui românesc. Ne bucură performanţele celor mici. Le mulţumim şi, totodată, îi felicităm pentru aceste rezultate frumoase. Cu sprijinul lor şi al părinţilor, prin finanţare - în mare parte - proprie, dar şi cu ajutorul unor sponsori mai mici, am reuşit să organizăm, în 2016, la Sibiu, o competiţie de nivel naţional, Cupa Miado's, la care au participat peste 300 de sportivi. Putem spune că anul pe care-l încheiem acum a fost unul de bun augur pentru Miado's şi ne dorim ca 2017 să fie cel puţin la fel de bun. Îi felicităm încă o dată pe copii şi le urăm, atât lor, cât şi părinţilor, fraţilor, surorilor, bunicilor etc. Sărbători Fericite şi La Mulţi Ani!", a declarat prof. Andreea Ionaş.
Printre cei care s-au numărat în Top 10 s-au regăsit şi Titus şi Marcus Mihai, fiii lui Adrian Mihai, managerul şi, totodată, antrenorul clubului Kudokai. "Sunt mândru că am asemenea copii. Titus şi Marcus au înţeles că numai prin sport te dezvolţi armonios, sănătos... Au de la cine învăţa! Mă bucur pentru rezultatele lor din acest an. Surioara lor mai mică, Ecaterina, deşi are numai doi anişori şi 8 luni, se arată deja interesată de tot ce se petrece în sala de antrenamente. E prezentă şi la şedinţele de pregătire pe care le facem cu Andrei "Amazing" Vasinca şi "Dacul Gerula" (n.a. Ioan Vrânceanu). Ce mai, e mare fan al lor. Cred că, în cel mai scurt timp posibil, va urma şi ea calea aleasă de Titus şi Marcus", a declarat Adrian Mihai.
 
Premierea celor mai buni sportivi ai clubului Miado's
Grupa mică:

1. Luca Ţichindelean
2. George Ţichindelean
3. David Cantor
4. Vladimir Dăscălescu
5. Tudort Trif
6. Matei Barbu
7. Tudor Burnete
8. Daria Ilisei
9. Paul Frăţilă
10. Titus Mihai
Grupa mare
1. Iustin Bucea
2. Tudor Opriş
3. Sebastian Petrescu
4. Alexandra Trif
5. Ştefania Opriş
6. Irina Cîndea
7. Fabian Dascălu
8. Eric Krisca
9. Marcus Mihai
10. Teodora Frăţilă


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia