logo
FITS
Măgura Cisnădie - CSM Slatina 28-22 / Europa, venim!
Ovidiu BOICA
3115 vizualizari
Măgura Cisnădie - CSM Slatina 28-22 / Europa, venim!
Echipa din Cisnădie a încheiat sezonul cu încă o victorie, dar a ratat ”la mustață” titlul de vicecampioană națională pentru că, la câteva sute de kilometri distanță, ucraineanca Iulia Dumanska, portărița Craiovei, în ultima secundă a meciului de la Brăila, a avut o paradă prin care și-a ajutat echipa să câștige cu 21-20. Măgura termină ediția 2017/2018 pe locul 3, cu 57 de puncte, unul mai puțin decât deținătoarea Cupei EHF. În urma acestei performanțe, în premieră Măgura va juca, la anul, în Cupa EHF.
 
Performanță istorică pentru handbalul din orășelul de la poalele Măgurii! Echipa lui Alex Weber și Bogdan Nițu a încheiat sezonul în Liga Florilor pe locul 3 și va participa în ediția viitoare a Cupei EHF. Cisnădia a fost aproape de a realiza o performanță și mai mare. Pentru a termina pe locul scund și a cuceri titlul de vicecampioană națională, Măgura avea nevoie ca SCM Craiova, proaspăta deținătoare a Cupei EHF, să nu câștige la Brăila. În acel meci, pe final, la 21-20 pentru Craiova, Dunărea avea atacul, dar în ultima secundă portărița Iulia Dumanska, eroina din finala Cupei EHF, cu Vipers, a avut o intervenție care le-a asigurat victoria și locul 2 oltencelor.
În ultima etapă a ediției 2017/2018, Măgura a câștigat la o diferență de 6 goluri întâlnirea de pe teren propriu cu nou-promovata CSM Slatina. Formația vizitatoare a început mai bine și a avut în permanență avantaj pe tabeă în primele 10 minute. Slatina a condus și cu trei goluri (4-1, 5-2), dar s-a văzut egalată în cele din urmă la 7 prin reușita Adei Moldovan.
Mariana Costa a adus în cele din urmă primul avantaj pentru Măgura, iar Roxana Gatzel, din 7 metri, a fixat diferența la două goluri. În cele din urmă, echipa din Cisnădie a câștigat repriza cu 16-13.
La reluare, Măgura a marcat trei goluri consecutiv (19-13), apoi a fost rândul oltencelor să refacă diferența de la pauză (19-16). Fetele lui Weber și Nițu au controlat în totalitate jocul în repriza secundă și, după 60 de minute, s-au impus cu 28-22.
Pentru Măgura au marcat Ada Moldovan (6 goluri), Mariana Costa (5), Roxana Gatzel, Deonise Fachinello, Oana Apetrei (câte 4), Larissa Araujo (3), Daniela Crap și Larissa Da Silva (câte unul).
 
MĂGURA CISNĂDIE 2017/2018
Oana Apetrei (pivot)
Larissa Araujo (Brazilia, extremă stânga)
Ivana Bozovic (Muntenegru, inter stânga)
Paula Chirilă (coordonator)
Mariana Costa (Brazilia, extremă dreapta)
Daniela Crap (inter stânga)
Larissa Inae Da Silva (Brazilia, extremă dreapta)
Deonise Fachinello (Brazilia, inter dreapta)
Roxana Gatzel (coordonator)
Paula Bianca Hoha (extremă stânga)
Maria Ilea (pivot)
Andreea Mărginean (pivot)
Ada Emilia Moldovan (inter dreapta)
Mirela Pașca (portar)
Elena Cristina Popovici (portar)
Cristina Strahan (inter stânga)
Larisa Șerban (coordonator)
Dragica Tatalovic (Serbia, portar)
Cynthia Tomescu (pivot)
Elena Voicu (portar)
Antrenori: Alexandru Weber, Bogdan Nițu, Bogdan Lucescu.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia