logo
FITS
Măgura Cisnădie - CSM Galați 23-19 / Ultima repetiție înaintea ”Stelei” Rusiei
b.o.n.
3134 vizualizari
Măgura Cisnădie - CSM Galați 23-19 / Ultima repetiție înaintea ”Stelei” Rusiei
Echipa din Cisnădie s-a impus la o diferență de 4 goluri în fața gălățencelor, pe teren propriu. Măgura joacă miercuri, 7 noiembrie, la Zvenigorod, cu echipa locală Zvezda, în prima manșă din turul 3 preliminar al Cupei EHF.

 

Fetele pregătite de Alex Weber, Bogdan Nițu și Bogdan Lucescu au făcut, joia trecută, un ultim antrenament cu public înaintea meciului cu Zvezda Zvenigorod, din turul al treilea preliminar al Cupei EHF. Măgura s-a impus fără probleme, în fața propriilor fani, la o diferență de 4 goluri în meciul cu una dintre echipele de mijlocul clasamentului, CSM Galați. La finalul celor 60 de minute, cisnădiencele au câștigat cu 23-19.

Prima repriză a fost echilibrată. Gălățencele au condus cu 1-0 și 3-1, iar în mai multe rânduri tabela a indicat egalitate. În cele din urmă, la jumătatea întâlnirii Măgura era la adăpostul a două goluri (13-11).

În partea a doua a meciului, cisnădiencele și-au securizat victoria. După 12 minute de la reluare, diferența era de 5 goluri (23-18), iar cu 5 minute și jumătate înainte de final Măgura avea 22-16. În final, echipa sibiană a terminat jocul cu 23-19 pe tabelă.

Pentru Măgura au marcat Jasna Boljevic (8 goluri), Roxana Gatzel, Deonise Fachinello, Andreea Subțirică-Iovănescu, Ada Moldovan (câte 3), Mariana Costa (două) și Oana Apetrei (unul). Mai mult de jumătate din golurile formației vizitatoare au fost reușite de Alla Sheiko (12).

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia