logo
Liga 3, ACS Şirineasa - FC Hermannstadt II 3-0: Eşec la debut
Ovidiu BOICA
5612 vizualizari
Liga 3, ACS Şirineasa - FC Hermannstadt II 3-0: Eşec la debut
Echipa a doua a clubului sibian a debutat cu stângul în cel de-al treilea eşalon, fiind învinsă de gruparea care are, din câte se pare, cel mai experimentat lot din serie. Jocul de la Petroşani a consemnat, totodată, debutul lui Bogdan Piko în antrenorat.

FC Hermannstadt II a pierdut primul meci disputat în Liga 3. Sibienii porneau cu şansa a doua pe terenul celor de la ACS Şirineasa, o echipă cu un lot în care se regăsesc mulţi jucători cu experienţă atât la acest nivel, cât şi în Liga 2.
Jucătorii lui Bogdan Piko au avut prima şansă de a deschide scorul. Angajat în adâncime de Roşianu, Dragoş Muncuţă a trimis peste transversală ('12). Trei minute mai târziu s-a produs deschiderea scorului. Bratu l-a faultat în careu pe Anghelina şi Pîrvu a transformat penaltiul.
Andrei Pop a avut golul de 1-1 în vârful bocancului, dar portarul gazdelor a respins de la rădăcina barei ('20), iar Ciorgovean şi-a salvat echipa la şuturile lui Anghelina ('35) şi Pîrvu ('36).
Acelaşi Florin Pîrvu a realizat "dubla" la 13 minute de la reluare, cu un şut la colţul lung. Rezultatul final a fost stabilit de Manole, care a trimis în plasă mingea centrată de Constantin Vasile ('72).
Bogdan Piko şi Iulian Merintean au folosit următoarea formulă de echipă: Dr. Ciorgovean - D. Chifu, A. Iovan, R. Bratu, R. Criştiu - Seb. Iacob, Căt. Tarcea - M. Roşianu (Găman '69), Al. Preda, A. Pop (Bruslea '85) - Dr. Muncuţă (Giura '79).
În etapa a II-a, FC Hermannstadt II joacă vineri, 1 septembrie, de la ora 17:00, pe Stadionul "Obor", cu Millenium Giarmata.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia