Tribuna
Kevin Hardy și Chris Cooper revin la CSU Sibiu
Ovidiu BOICA
3517 vizualizari
Kevin Hardy și Chris Cooper revin la CSU Sibiu
Cei doi americani au mai evoluat în galben și albastru în ultimele sezoane. Dacă Hardy se întoarce după un an de absență, Cooper continuă pentru al treilea an consecutiv la echipa sibiană.

 

Baschetbalistul american Kevin Hardy va îmbrăca tricoul echipei CSU Sibiu în sezonul 2018/2019. Hardy revine sub comanda lui Dan Fleșeriu. El a mai jucat în galben și albastru între anii 2015 și 2017 și este caracterizat de oficialii clubului drept ”unul dintre cei mai atletici sportivi care au jucat în ultimii ani pentru echipa noastră”.
În vârstă de 25 de ani, Hardy revine la Sibiu după ce, în ultimul an, a jucat în NBA G League, în tricoul celor de la Rio Grande Valley. El poate juca atât poziția 1, cât și 2 sau 3. În ultimul sezon petrecut la Sibiu, Hardy a jucat în 40 de meciuri și a adunat medii statistice de 13,2 puncte, 7 recuperări și 4 assist-uri.


Un alt jucător care va îmbrăca tricoul lui CSU în ediția de campionat 2018/2019 este Christopher Cooper. Oficialii clubului sibian l-au convins pe unul dintre cei mai buni pivoți ai Ligii Naționale, lider la recuperări anul trecut, să rămână pentru al treilea sezon la CSU.
În vârstă de 28 de ani, Cooper a fost, în sezonul 2017/2018, unul dintre jucătorii de bază ai echipei, reușind în 39 de meciuri să contabilizeze medii statistice de 9,2 puncte, 8,4 recuperări și 1,7 pase decisive, cu un indice al eficienței de 15,8.
 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA