logo
Ioana Paștiu, cel mai bun sportiv al CSM-ului în 2016
Ovidiu BOICA
3028 vizualizari
Ioana Paștiu, cel mai bun sportiv al CSM-ului în 2016
© Razvan NEGRU

Clubul Sportiv Municipal și-a premiat, ieri, la Bazinul Olimpia, cel mai buni sportivi din acest an. Pe primul loc s-a clasat Ioana Paștiu, de la sărituri în apă. Podiumul a fost completat de Dragoș Lupșa (sărituri în apă) și Ionel Bucur (călărie).
Ioana Paștiu este triplă campioană națională de seniori și dublă campioană națională de juniori. Tot la Campionatele Națioanle a mai obținut 7 medalii de argint la seniori și 4 la juniori.
Dragoș Lupșa a obținut, la Campionatele Naționale de seniori, o medalie de aur, 8 de argint și una de bronz, iar la Naționalele de juniori, câte două de aur și argint, plus una de bronz.
Ionel Bucur a obținut două titluri balcanice, individual și cu echipa națională a României. În plus, a mai cucerit, în 2016, două titluri naționale (cu echipa și în proba de forță), plus un loc secund tot la forță.
Pe locul 4 s-a clasat Andreea Ionaș (sambo), aceasta fiind urmată de 3 componenți ai secției de călărie, Radu Ilioi, Adelina Bucur și Alexandru Bozan (călărie). Irina Stoica (box) și Andrei Ștefan (sărituri în apă) împart locul 8, Alexandru Roman (judo) ocupă locul 9, iar pe 10 sunt Vasile Suciu (box) și... Andreea Ionaș. Aceasta din urmă a fost inclusă pentru a doua oară în Top 10 pentru ”bronzul” de la Campionatul Național de newaza.
Alexandru Stupar (tenis), Cătălina Nistor (călărie) și Robert Ciobanu (box) au primit premii speciale.
Premiul pentru cel mai bun antrenor al Clubului Sportiv Municipal în 2016 i-a fost înmânat Elisabetei Kopatz (sărituri în apă). Pe locul secuns s-a clasat Ionel Bucur (călărie), iar pe 3, Vălean Purece (judo).

Cu ocazia acestei festivități de premiere, oficialii Clubului Sportiv Municipal au făcut inaugurarea noii săli de judo și box, amenajată în incinta Bazinului Olimpia.

Premiere CSM Sibiu
Premiere CSM Sibiu © Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia