logo
HC Sibiu - Universitatea Cluj 28-30: S-a gătat benzina...
HC Sibiu - Universitatea Cluj 28-30: S-a gătat benzina...
Echipa sibiană a avut, în meciul cu ”șepcile roșii”, și 6 goluri avantaj, dar în final a pierdut meciul disputat ieri, în ”Trasilvania”.
 
Handbaliștii sibieni au cedat la o diferență de două goluri în meciul cu ”U” Cluj, disputat ieri, în Palatul Sporturilor ”Transilvania”. Echipa pregătită de Matei Damian și Dorin Purcărea a pierdut cu 30-28 în fața ”șepcilor roșii”.
Formația vizitatoare a început mai bine meciul, conducând cu 5-2 în minutul 6. ”U” a avut avantaj pe tabelă până spre finalul primei reprize, fără a se desprinde însă. În ultimele minute de dinaintea pauzei, HC Sibiu a întors rezultatul și, după 30 de minute, conducea cu 15-12.
 
  • În premieră, la meciul din ”Transilvania” handbaliștii sibieni au fost încurajați de pe margine de mascota Bubu, un ursuleț simpatic de pluș.
La reluare, ”urșii” și-au dublat avantajul (19-13) și păreau să se îndrepte spre o nouă victorie fără emoții. Clujenii au revenit în meci cu o serie de 6 goluri consecutive, între minutele 41 și 47, egalând la 22. O vreme echilibru s-a menținut, dar în final ”U” a mai înscris trei goluri la rând (30-27), impunându-se în cele din urmă cu 30-28.
 
  • Lovitura de start a meciului a fost dată de multiplul campion național de judo, sibianul Daniel Natea, component al lotului național al României și participant la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, în 2016.
Pentru HC Sibiu au marcat Dorian Pasere (10 goluri), Radu David (9), Darius Apolzan (7), Robert Micloș (5), Răzvan Briotă (4), Robert Fekete, Klaus Ungar (câte 3) și Adrian Șuteică (unul). Au mai jucat Bogdan Verza, Mihai Blaga, Dan Novakovschi și Gabriel Șofronici.
 
 
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia