logo
”Halepinho” revine într-o săptămână la antrenamente
b.o.n.
821 vizualizari
”Halepinho” revine într-o săptămână la antrenamente
Simona Halep a declarat, la finalul săptămânii trecute, că își va relua pregătirile în câteva zile. Românca nu s-a arătat afectată de zvonurile legate de o eventuală operație pentru hernia de disc de care suferă.

 

Liderul clasamentului WTA, Simona Halep își va relua pregătirea în aproximativ o săptămână. Românca a recunoscut că a fost îngrijorată când a aflat că suferă de hernie de disc. ”Mă simt destul de OK. Bineînţeles că am fost îngrijorată, dar am făcut RMN şi acum ştiu foarte bine ce am. Am mai avut probleme în trecut, dar acum este un pic mai mult. O să fac recuperare, o să fac tratament, fizioterapie... Atât, nimic mai mult. Sper să fiu aptă să joc la turnee. Cred că voi mai face pauză încă o săptămână, fără să joc tenis şi după aceea o să o iau uşor-uşor. Am fost îngrijorată şi eu la început când nu ştiam ce am, însă după ce am făcut RMN-ul şi am vorbit cu medicii m-am relaxat pot să spun. Orice tenismen are această problemă şi oarecum este normal. Bineînţeles că există un risc, orice accidentare este un risc, dar nu e un risc atât de mare. Nu e un pericol să se întâmple ceva foarte grav. De aceea o să-mi păstrez încrederea şi vom vedea ce va fi în viitor”, a spus Halep, joia trecută, la Stejarii Country Club.

Simona Halep a mai spus că nu este afectată de discuţiile legate de o eventuală operaţie sau tratamente pentru hernia de disc: ”Nu ştiu ce se spune, ce se vorbeşte, pentru că de mult am renunţat să urmăresc. Nimeni nu ştie cum m-am simţit eu în momentele acelea, eu am făcut ceea ce am crezut că trebuie să fac. Am vorbit cu membri din echipa mea, cu apropiaţii şi aşa am decis să facem. Indiferent ce spune lumea, nu mă afectează absolut deloc în acest moment. Tot ce s-a vorbit că mă operez sau că fac injecţii cu cortizon este fals. Bieînţeles că îmi este greu să renunţ, să abandonez meciuri, şi anul acesta nu s-a întâmplat foarte des”.

 

Simona Halep despre...

 

... Turneul Campioanelor

”În primul rând, vreau să spun că prioritatea este sănătatea şi că îmi doresc foarte mult să merg acolo şi să câştig meciuri, dar o să am grijă să merg acolo şi să fiu bine”.

... locul 1 WTA

”Mereu mi-am dorit ca anul următor să fie mai bun decât cel care a trecut. Dacă se va întâmpla să rămân pe locul 1, pentru că eu o să cred atunci când se va termina anul competiţional, va fi mai bun ca anul trecut, cu un Grand Slam şi cu locul 1. Este tot ce mi-am dorit şi nu pot decât să mă bucur că am fost aptă să păstrez acest loc la sfârşit de an şi să câştig şi un Grand Slam”.

... perechea cu Horia Tecău la Jocurile Olimpice

”Nu m-a invitat personal, aşa că aştept invitaţia lui personală. Pot să spun că am şi eu încredere că putem obţine aurul olimpic, pentru că am făcut o echipă foarte bună la mixt când am jucat. Mai sunt doi ani, dacă suntem sănătoşi, cu siguranţă avem o şansă”.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia