logo
Gestul care l-a costat un ”galben” pe autorul ”dublei” cu Luceafărul! Blănaru s-a distrat copios, în tribună!
b.o.n.
1280 vizualizari
Gestul care l-a costat un ”galben” pe autorul ”dublei” cu Luceafărul! Blănaru s-a distrat copios, în tribună!
Atacantul echipei sibiene a sărbătorit într-un mod inedit primul gol marcat, sâmbătă, în meciul cu gruparea bihoreană. Arbitrul Ardelean nu l-a iertat, avertizându-l în momentul în care a revenit pe dreptunghiul verde.

 

Ștefan Blănaru și-a surprins coechipierii și pe cei aproximativ 2.000 de spectatori aflați, sâmbătă, în tribunele Stadionului ”Municipal”, la meciul FC Hermannstadt - Luceafărul Oradea (4-0). Atacantul a țâșnit ca din pușcă în momentul în care a văzut mingea în plasă, la golul de 3-0, primul din cele două pe care le-a marcat în acest meci, a părăsit terenul, apoi pista care înconjoară ”dreptunghiul verde”, a ieșit pe poarta care dă spre curtea stadionului, a urcat în tribuna mare și a început să aplaude, cu fața spre gazon, unde ”alb-roșii” băteau, de asemenea, din palme.

 

După câteva secunde s-a întors pe teren, fiind avertizat de ”centralul” din Cluj. ”Facem și noi ceva mai altfel, să nu fie monoton. Ne-am bucurat mai altfel la gol. (...) Promit să fac și un selfie cu tribuna, dacă suntem deja promovați cu 2-3 etape înainte de final și mai marchez”, a declarat, la final, vârful de atac.  


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia