logo
FITS
Gaz Metan, victorie în Antalya. Primele goluri pentru Rondon și Edinho Jr.
b.o.n.
3808 vizualizari
Gaz Metan, victorie în Antalya. Primele goluri pentru Rondon și Edinho Jr.
După eșecul la limită cu Dinamo Moscova (1-0), fotbaliștii medieșeni au câștigat cu 3-2 întâlnirea cu o echipă din Coreea de Sud. Șase dintre titulari au fost transferați în această iarnă.

 

Gaz Metan a obținut prima victorie în Antalya. După ce, în urmă cu 3 zile, cedaseră la limită, scor 1-0, în fața rușilor de la Dinamo Moscova, cu un gol încasat spre final, dintr-o lovitură de la 11 metri, acum ”lupii negri” s-au impus cu 3-2 în fața echipei sud-coreene Daejeon Citizen, ultima clasată în K League, eșalonul secund din țara respectivă.
Antrenorul Cristian Pustai a folosit o formulă de echipă în care s-au regăsit șase din cei șapte jucători transferați în această iarnă. Unul dintre aceștia, Mario Rondon, a marcat golul al doilea al Mediașului. Pentru Gaz Metan au mai înscris Nasser Chamed, internaționalul din Insulele Comore, și Edinho Jr., o altă noutate a Mediașului, intrat pe parcursul întâlnirii.
”Unsprezecele” de start al Gazului Metan a fost Răzvan Pleșca, Valentin Crețu, Helio Montero, Cristian Sîrghi,  Sergiu Popovici - Nasser Chamed,  Joao Diogo,  Darius Olaru, Diogo Rosad - David Caiado, Mario Rondon. 
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia