logo
FITS
(FOTO) Se caută cel mai puternic om din România. Strongman Mamaia, pe 4 august!
Ovidiu BOICA
5068 vizualizari
(FOTO) Se caută cel mai puternic om din România. Strongman Mamaia, pe 4 august!
Cea de-a opta ediție va avea loc în Piațeta Perla din stațiunea de la malul Mării Negre. Printre surprizele pregătite de organizatori se numără și o demonstrație de bikini fitness.
 
 
Cei mai puternici oameni din România se vor înfrunta pe 4 august, la Mamaia, pentru titlul suprem. Asociația Sportivă ”Omul de fier” organizează în Piațeta Perla din renumita stațiune de pe Litoral cea de-a opta ediție a Strongman Mamaia.
”Am deschis înscrierile pentru această ediție, care se anunță încă de pe acum una incendiară și plină de surprize. Sperăm să avem o participare mai reprezentativă decât anul trecut, când au fost cinci concurenți”, spune Alex Arginteanu, cel care deține patru titluri la Strongman Mamaia.
Printre concurenții de anul acesta s-ar putea afla și Arginteanu. După ce, în 2017, s-a accidentat la un antrenament, la genunchiul stâng, suferind o ruptură de ligament încrucișat anterior care l-a făcut să rateze participarea, constănțeanul se află, în momentul de față, în recuperare după o intervenție chirurgicală și speră să revină în lupta pentru al cincilea titlu Strongman Mamaia.

În 2017, la Strongman Mamaia au participat cinci concurenți, câștigător fiind desemnat moldoveanul Rodion Sucman. Podiumul a fost completat de doi sportivi din România, Vladimir Comorovschi și Vasile Piritici. Ceilalți doi concurenți au fost Vadim Smoleac (Republica Moldova) și Mutasem Srieh, un sirian stabilit definitiv în țara noastră.
Probele de concurs au fost îndreptări cu mașina (Car Deadlift) - 300 kg, împinsul bușteanului (Log Lift) - 150 kg, priza fermierului (Farmer's Hold) - 150 kg/braț, gantera gigant (Circul Dumbell) - 100 kg și jugul (Super Yoke) - 500 kg.

Cei care doresc să se înscrie la Strongman Mamaia 2018 o poate face prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Asociației Sportive ”Omul de fier”.
 
Surpriză: demonstrație de bikini fitness
Dacă, până acum, Strongman Mamaia era un bun prilej mai ales pentru doamne și domnișoare de admira mușchii concurenților și performanțele lor în lupta cu miile de kilograme, anul acesta și domnii vor avea un motiv în plus să asiste la competiția de pe 4 august. Organizatorii au introdus în concurs o demonstrație de bikini fitness - doar concursul are loc pe Litoral, nu? Trei dintre cele mai frumoase sportive care practică fitness-ul în România vor defila pe podium, prezentând pozițiile obligatorii folosite în concursurile de gen. Una dintre acestea va fi nimeni alta decât Ioana Sulea din Tg. Mureș, campioană mondială și europeană de juniori și, totodată, multiplă campioană națională la juniori și seniori. Mureșeanca tocmai și-a îmbogățit palmaresul cu două medalii de aur la Bari, în Italia, obținute într-un concurs de calificări pentru scena profesionistă de bikini fitness de pe continent.
 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia