Tribuna
Fiul lui Valerii Moraru, fostul finanţator al Rapidului, manager sportiv la Gaz Metan!
Fiul lui Valerii Moraru, fostul finanţator al Rapidului, manager sportiv la Gaz Metan!
Octavian Moraru a mai ocupat funcţii de conducere la Zimbru Chişinău şi la Politehnica Iaşi. Prosport.ro susţine că el este omul de încredere al lui Arcadie Zaporojanu, cel care deţine firma de impresariat Fotbal Hebdo. Gaz Metan trebuie să achite până în primăvară suma de 880.000 de euro pentru a scăpa de insolvenţă.

Staff-ul administrativ al Gazului Metan a fost completat, în aceste zile, cu Octavian Moraru, nimeni altul decât fiul fostului finanţator al Rapidului, omul de afaceri moldovean Valerii Moraru. Numit director sportiv, Moraru junior a mai deţinut funcţii de conducere la Zimbru Chişinău, una dintre cele mai titrate echipe din Republica Moldova, şi la Politehnica Iaşi. El a părăsit însă Copoul după unele neînţelegeri cu oficialii Politehnicii.
Conform publicaţiei electronice prosport.ro, Octavian Moraru ar fi unul dintre oamenii de încredere ai lui Arcadie Zaporojanu, cel care deţine firma de impresariat Fotbal Hebdo.
Gaz Metan este singurul club din Liga 1 aflat în insolvenţă, în momentul de faţă. Medieşenii ar putea scăpa din această situaţie delicată dacă vor reuşi să achite, până în luna martie, suma de 880.000 de euro. Sursa mai sus amintită mai notează că, prin instalarea lui Octavian Moraru în funcţia de manager sportiv la Mediaş, Fotbal Hebdo ar putea prelua clubul din oraşul de pe malurile Tîrnavei Mari, caz în care problema cu insolvenţa ar fi ca şi rezolvată. Mai trebuie amintit faptul că gaziştii au făcut rost de aproximativ un sfert din suma de 880.000 de euro după ce l-au vândut pe Ovidiu Bic la CS Universitatea Craiova.
 






comentarii
1 comentarii

De ce Clubul Gaz Metan, mai bine zis sectia de fotbal,deoarece celelalte sectii au fost desfintate (popice, aeromodelism etc.), nu este preluat de Primarie ?!?! Echipa de fotbal, va avea acelasi sfarsit ca si Rapid Bucuresti ??
Mediesan 100%
11.01.2018 09:50
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA