Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
FC Hermannstadt, trei integraliști în primele 7 etape
Ovidiu BOICA
815 vizualizari
FC Hermannstadt, trei integraliști în primele 7 etape
Internaționalul de tineret Cătălin Căbuz, Alexandru Coman și Alex Dandea sunt cei trei jucători care au evoluat în toate minutele pentru FC Hermannstadt în cele 7 etape scurse până acum. Între timp, clubul de pe ”Municipal” a renunțat la Coman din cauza unor probleme disciplinare.

 

Trei jucători din lotul cu care FC Hermannstadt a abordat sezonul 2018/2019, primul din istoria clubului în Liga 1, au evoluat toate minutele în cele 7 etape disputate înaintea întreruperii campionatului prilejuită de ”dubla” naționalei mari cu Muntenegru și Serbia, din Liga Națiunilor.

Portarul Cătălin Căbuz a bifat toate cele 630 de minute și, chiar dacă a încasat 8 goluri, a avut evoluții bune, care l-au propulsat din nou la reprezentativa de tineret a României care a produs surpriza, vineri seara, în Portugalia, victorie cu 2-1.

În aceeași situațiemai sunt fundașii Alex Coman și Alex Dandea. Primul a fost pus pe liber însă, la începutul săptămânii trecute, de FC Hermannstadt, din cauza unor probleme din punct de vedere disciplinar, nicidecum pentru evoluțiile sale din primele 7 etape.

Alex Dandea, fundașul de 30 de ani venit de la Astra Giurgiu în vară, echipă cu care devenise campion național în 2016, a jucat, de asemenea, toate minutele. Folosit de obicei în centrul defensivei, Dandea a fost... avansat în ultima partidă, cea cu Gaz Metan, de la Tg. Mureș, pierdută cu 1-0, la mijlocul terenului, făcând pereche la închidere cu Răzvan Dâlbea.

Alți 5 jucători din lotul echipei FC Hermannstadt au evoluat în toate cele 7 jocuri de campionat din actualul sezon, însă nu sunt integraliști. Aceștia sunt căpitanul Răzvan Dâlbea, Daniel Tătar, Petrișor Petrescu, Jordan NKololo și Bogdan Rusu.

 

Tsoumou și Blănaru, câte două goluri

Cele 7 goluri ale echipei sibiene, în primele 7 etape, au fost marcate de 5 jucători. Golgeterii echipei, în momentul de față, sunt congolezul Tsoumou și vârful de atac Ștefan Blănaru, ambii cu câte două reușite.

Pentru FC Hermannstadt, în primele două etape ale sezonului, au mai înscris Tătar, Petrescu și NKololo.

 

Dandea și Antonov, câte 3 ”galbene”

Dacă vor fi folosiți în etapa viitoare, la Ovidiu, cu FC Viitorul, și vor fi avertizați, doi dintre jucătorii lui Alex Pelici vor rata jocul cu FCSB, di etapa a IX-a. Este vorba despre Alex Dandea și estonianul Antonov, ambii având în momentul de față câte 3 ”galbene”.

Cu FC Viitorul, fosta campioană, ar putea reveni, în schimb, Juvhl Toumou. Congolezul a ratat întâlnirea cu Gaz Metan după de a fost eliminat în partida din Ștefan cel Mare, cu Dinamo, pierdută cu 2-1 după un gol încasat în ultimele secunde.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia