logo
FC Hermannstadt, trei amicale în patru zile!
Ovidiu BOICA
4111 vizualizari
FC Hermannstadt, trei amicale în patru zile!
Echipa sibiană deschide seria jocurilor din această iarnă cu o prim-divizionară, ACS Poli. Urmează două echipe din eșaloanele inferioare.

 

Fotbaliștii echipei FC Hermannstadt au încheiat cu bine prima săptămână de cantonament centralizat în localitate. ”Alb-roșii” au pus accentul pe acumulările fizice.

Antrenorul Alexandru Pelici a declarat că este îmbucurător faptul că niciun jucător nu acuză probleme de sănătate.

  • ”Suntem în grafic. Nu sunt probleme deosebite, nu am avut incidente neplăcute. Doi jucători doar, Răzvan Dâlbea și Daniel Tătar, acuză mici leziuni musculare, dar nu este ceva care să ne îngrijoreze”, a declarat Pelici.
Sub comanda acestuia se pregătesc și cei trei jucători transferați în această iarnă, Olivian Surugiu, Alexandru Coman și Alexandru Târnovan. De asemenea, în cantonament a rămas și Angel Baumann, tânărul portar crescut de Interstar.
 
Urmează jocurile de verificare

De astăzi, până vineri, fotbaliștii sibieni vor continua antrenamentele fizice, dar acestea vor alterna cu trei meciuri amicale. Primul dintre acestea va avea loc marți, 23 ianuarie, în compania formației ACS Poli Timișoara, ocupanta locului 9 în clasamentul Ligii 1.
  • ”În săptămâna a doua de cantonament vom continua antrenamentele cu caracter fizic, dar vom susține și 3 amicale, toate pe terenul sintetic de la Stadionul ”Municipal”. Marți, 23 ianuarie, de la ora 13:00, întâlnim echipa ACS Poli Timișoara, din Liga 1. O zi mai târziu, de la ora 15:00, jucăm cu Performanța Ighiu, iar vineri, 26 ianuarie, de la ora 12:00, e programată partida cu ASR Brașov”, a mai spus Pelici.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia