Tribuna
Astra film
FC Hermannstadt, eșec la limită pe terenul fostei campioane, FC Viitorul. Ianis Hagi, gol decisiv, din penalti
Ovidiu BOICA
1566 vizualizari
FC Hermannstadt, eșec la limită pe terenul fostei campioane, FC Viitorul. Ianis Hagi, gol decisiv, din penalti

Echipa sibiană rămâne fără punct obținut în deplasare, în acest sezon, după ce a cedat, în această seară, la Ovidiu, cu scorul de 1-0, în fața echipei lui Gică Hagi, FC Viitorul. Unicul gol a fost marcat de Ianis Hagi dintr-un penalti tot de el obținut în urma unei intervenții a lui Claudiu Pamfile (29).
După pauză, constănțenii au mai irosit câteva situații de a mai puncta, dar portarul Cătălin Căbuz a intervenit salvator de fiecare dată.Pe final, sibienii puteau da lovitura, însă Jordan N'Kololo a șutat în plasa laterală din poziție favorabilă.
La FC Hermannstadt a debutat, în această seară, Tiberiu Serediuc. Mijlocașul a evoluat titular, fiind înlocuit în minutul 60 cu Juvhel Tsoumou.
Antrenorul Alexandru Pelici a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz - Daniel Tătar, Nemanja Mijuskovic, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile - Răzvan Dâlbea (cpt.), Ilja Antonov (Ștefan Blănaru '84) - Tiberiu Serediuc (Juvhel Tsoumou '60), Bruno Chalkiadakis (Luis Ali '71), Jordan N'Kololo - Bogdan Rusu.
În urma acestui meci, FC Hermannstadt continuă să ocupe locul 12, cu 7 puncte și un golaveraj -2, 7-9.
În etapa a IX-a, echipa sibiană întâlnește, la Tg. Mureș, pe Stadionul ”Trans-Sil”, pe CFR Cluj, campioana en-titre. Partida va avea loc sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 15:00.

comentarii
1 comentarii

Beizadeaua ,,regelui” a reusit sa-l pacaleasca pe arbitru ...
Realist!
18.09.2018 07:37
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia