logo
spartan
FC Hermannstadt are un nou decar. Vezi cine a preluat de la Neagu tricoul cu numărul 10 pe spate! Neguț: ”E un număr 10 clasic!”
Ovidiu BOICA
3184 vizualizari
FC Hermannstadt are un nou decar. Vezi cine a preluat de la Neagu tricoul cu numărul 10 pe spate! Neguț: ”E un număr 10 clasic!”

Cei șapte jucători transferați de FC Hermannstadt în această vară și-au ales numerele cu care vor evolua pe spate în noul sezon. După plecarea lui Cosmin Neagu, cu număru 10 va juca grecul Bruno Chalkiadakis, un mijlocaș venit de la PAS Giannina. Despre el, Radu Neguț, managerul sportiv al clubului sibian, afirma că este ”un număr 10 clasic”. ”Bruno Chalkiadakis este un jucător brazilian care are și cetățenie greacă. Vine de la PAS Giannina, din primul eșalon grec. A evoluat anul trecut în 31 de meciuri. Sperăm să fie un jucător care să-și pună amprenta pe jocul echipei noastre. Este, de asemenea, un jucător de profil ofensiv. Ca să mă exprim în termeni fotbalistici, este un număr 10 clasic”, a declarat Neguț în conferința de presă în care au fost prezentați jucătorii transferați de FC Hermannstadt pentru primul său sezon în Liga 1.
Portarul Răzvan Began, venit de la Foresta Suceava, va purta numărul 96, ultimele două cifre ale anului său de naștere.
Ibericul Biel Company, care evoluează în principal pe postul de fundaș dreapta, a ales tricoul cu numărul 2, iar congolezul Tsoumou Juvhel, care se laudă cu un gol marcat în poarta marelui Bayern, în urmă cu câțiva ani, va juca cu 9 pe spate.
Fundașul Alexandru Dandea, fost campion național cu Astra, a ales numărul 30, iar celălalt congolez din lot, Jordan N'Kololo, va fi noul număr 23 din lotul echipei sibiene.
Estonianul Ilja Antonov a optat pentru unul dintre cle mai mari numere din lot (67), doar Blănaru (89), Bogdan Rusu (90) și Alex Coman (91) având numere mai mari.
FC Hermannstadt joacă sâmbătă, de la ora 18:00, pe Stadionul ”Trans Sil” din Tg. Mureș, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în prima etapă a Ligii 1, sezonul 2018/2019.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia