logo
Ely Fernandes continuă la Mediaș. Șase plecări de la Gaz Metan
Ely Fernandes continuă la Mediaș. Șase plecări de la Gaz Metan
Echipa din Mediaș s-a despărțit de mai mulți jucători în această vară. În schimb, mai mulți portughezi sunt așteptați în probe, la reluarea pregătirilor.

 

Mai mulți jucători care au făcut parte din lot în ultima parte a sezonului s-au despărțit, în această vară, de Gaz Metan. Doi dintre aceștia sunt Laurențiu Manole și Andrei Tîrcoveanu, ambii împrumutați acum un an de la Dinamo București. Gruparea din orașul de pe malurile Tîrnavei Mari le-a mai reziliat contractele grecilor Sokratis Fytanidis și Alexander Frietos. De la Mediaș a plecat și portughezul Edinho Jr., dar și Paul Pîrvulescu. Fundașul originar chiar din Mediaș va juca, din sezonul viitor, la FC Voluntari.
În schimb, mai multor jucători aflați la final de contract Gaz Metan le-a prelungit înțelegerile. Este vorba despre portarul Răzvan Pleșca (35 ani), acesta fiind convins de colegul său dintre buturi, Alexandru Greab, să mai continue un sezon la Gaz Metan. Au mai semnat prelungirea Ely Fernandes, unul dintre remarcații din ultima parte a sezonului, și Roberto Romeo.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia