Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Dinamo și-a luat fundaș de la Gaz Metan. ”David Luiz” are și Sibiul în CV!
b.o.n.
2899 vizualizari
Dinamo și-a luat fundaș de la Gaz Metan. ”David Luiz” are și Sibiul în CV!
Sergiu Popovici este cel de-al treilea transfer din această vară al echipei din Ștefan cel Mare. Fundașul a evoluat în 32 de meciuri pentru Gaz Metan în ediția precedentă de campionat. În sezonul 2012/2013, Popovici a fost împrumutat de FC Vaslui la CSU Voința, în eșalonul secund.
Unul dintre cei mai folosiți jucători de către Cristi Pustai la Gaz Metan, în ediția precedentă de campionat, a semnat zilele trecute cu Dinamo. Sergiu Popovici este al treilea jucător transferat de gruparea din Ștefan cel Mare și în această perioadă se află în cantonamentul ”roș-albilor” din Polonia.
Asemănat cu David Luiz, jucătorul lui Chelsea, din cauza frizurii sale, Popovici poate evolua atât fundaș, cât și la mijlocul terenului, în banda stângă. Fostul jucător al Gazului Metan are în palmares și o echipă din Sibiu, CSU Voința, gruparea la care a fost împrumutat de FC Vaslui în 2012. Popovici a jucat în 8 meciuri pentru fosta echipă de pe ”Municipal”, până în momentul în care aceasta s-a desființat.
  • "Aşa cum am spus, avem nevoie de întăriri, de doi jucători pe fiecare poziţie, iar Sergiu (n.a. Popovici) a venit cu un plus de valoare", a declarat Florin Bratu, antrenorul principal al ”câinilor”, în momentul în care a fost anunțat transferul fostului fundaș al Gazului Metan.
Popovici a afirmat, conform fanatik.ro, că nu a stat prea mult pe gânduri în momntul în care a primit oferta de la Dinamo. “Fiecare jucător îşi doreşte să ajungă la un club din România ca Dinamo. Mă bucur că am ajuns aici, sunt de două zile. Colegii m-au primit bine, nu mă aşteptam la mai bine de atât. Am fost surprins când am auzit că mă caută Dinamo, dar mă bucur. Am semnat pe doi ani, acum rămâne să mă pregătesc bine, să-i demonstrez lui Mister (n.a. Florin Bratu) că se poate baza pe mine”, a declarat Sergiu Popovici pentru Telekom Sport, conform publicației mai-sus amintite.
Sergiu Popovici are 25 de ani și a mai evoluat pentru Flacăra Făget, FC Vaslui, Academica Argeș și FC Botoșani.
 
  • 450.000 de euro este cota lui Sergiu Popovici pe transfermarkt
 
”David Luiz” de România

Sergiu Popovici a vorbit despre calitățile sale, dar și despre asemănarea cu David Luiz, jucătorul lui Chelsea, dar spue că aceasta este doar din punct de vedere al frizurii: “Calitatea mea principală e viteza, dar pot să zic că am şi tehnică. Mulţi mi-au spus că semăn cu David Luiz, mă mai şi strigau aşa. Doar frizura e ca a lui! Îmi propun, în primul rând, să fiu sănătos, să nu am accidentări, să facem lucruri frumoase aici împreună, cu acest grup, şi să câştig un trofeu. Există mulţi oameni care au o părere şi trebuie să le-o respect. Însă, eu fac tot posibilul să joc bine şi să ajut echipa, să facem lucruri frumoase aici”.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia