logo
Deciziile Comisiei de Disciplină în cazul încăierării dintre Riley şi Pratt: Amenzi de 1.300 de euro şi 4 etape de suspendare
Ovidiu BOICA
1197 vizualizari
Deciziile Comisiei de Disciplină în cazul încăierării dintre Riley şi Pratt: Amenzi de 1.300 de euro şi 4 etape de suspendare
Incidentul din sfertul decisiv al meciului dintre BC SCM Timişoara şi CSU, când doi jucători sibieni s-au luat la bătaie, în timpul unui time-out, nu a rămas fără urmări. Pratt a scăpat mai ieftin, în vreme ce Riley, baschetbalist de care CSU s-a despărţit, săptămâna trecută, a primit 3 etape şi 800 de euro amendă.
Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Baschet a analizat, joia trecută, incindentul dintre americanii Pratt şi Riley, la meciul cu BC SCM Timişoara, când cei doi jucători ai lui CSU s-au încăierat în timpul unui time-out.
Deciziile luate de respectiva comisie au fost publicate pe site-ul federaţiei. Pratt s-a ales cu o amendă de 500 de euro, cu 300 mai puţin decât Riley. În plus,Riley a primit 3 etape de suspendare, iar Pratt una, astfel că a ratat derbiul Ardealului, cu campioana en-titre, ”U” BT Cluj, disputat sâmbătă.
  • ”Având în vedere raportul comisarului jocului, raportul suplimentar al arbitrului principal, punctele de vedere ale sportivilor implicaţi, punctul de vedere al antrenorului echipei BC CSU Sibiu, punctul de vedere al preşedintelui clubului CSU Sibiu şi imaginile video înregistrate în timpul jocului, Comisia de Disciplină decide:
  • - În conformitate cu art 17.1.2, lit. b, dispune sancţionarea sportivului Moneya Pratt cu penalitate în cuantum de 500 de euro şi suspendare pentru 1 (una) etapă din cadrul LNBM.
  • - În conformitate cu art 17.1.2, lit. b, dispune sancţionarea sportivului DeAngelo Riley cu penalitate în cuantum de 800 de euro şi suspendare pentru 3 (trei) etape din cadrul LNBM”, sund deciziile Comisiei de Disciplină, publicate pe frbaschet.ro. 
Decizia comisiei din cadrul FRB vine după ce clubul sibian i-a sancţionat deja pe cei doi baschetbalişti. Dacă Pratt s-a ales cu un ultim avertisment, Riley a fost trimis acasă de CSU, care încearcă să-i găsească înlocuitor cât mai repede. Acesta ar fi al doilea extra-transfer al Sibiului după cel al lui Marcel Davis, rechemat la echipă după ce Capers s-a accidentat.
  • ”Conducerea BC CSU Sibiu i-a suspendat de la orice activitate a echipei pe cei doi jucători implicaţi în incidentul de seara trecută (n.a. luni, 23 octombrie). În plus, BC CSU Sibiu a decis să renunţe la serviciile baschetbalistului DeAngelo Riley şi aplică o sancţiune financiară drastică jucătorului Moneya Pratt şi un ultim avertisment ferm. Vă asigurăm că astfel de comportamente nu vor fi tolerate niciodată în cadrul echipei noastre”, a fost comunicatul dat de Clubul Sportiv Universitar.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia