Tribuna
Cupa EHF / Şase din şase! Măgura, fără niciun punct în grupă
b.o.n.
4865 vizualizari
Cupa EHF / Şase din şase! Măgura, fără niciun punct în grupă
Echipa din Cisnădie a pierdut toate cele 6 meciuri susţinute în această fază a competiţiei. Ultimul eşec a fost cel din Germania, 29-17 cu Bietigheim.

 

Grupele Cupei EHF au fost... o pălărie prea mare pentru handbalistele de la Măgura, echipă debutantă în în cupele europene. Echipa din Cisnădie a pierdut şi al şaselea meci din această fază a competiţiei, încheindu-şi aventura în competiţia continentală pe ultimul loc în grupă, fără niciun punct.
Duminică seara, în Germania, Măgura a cedat la o diferenţă de 12 goluri în faţa celor de la SG BBM Bietigheim. Nemţoaicele şi-au asigurat victoria încă din prima repriză, câştigată cu 18-9. La fional, tabela indica scorul de 29-17 în favoarea lui Bietigheim.
Măgura a primit aproape 200 de goluri în faţa grupelor după ce a pierdut cu 41-18 şi 21-19 jocurile cu Team Esbjerg, 34-20 şi 29-17 cu Bietigheim, 26-18 şi 28-23 cu norvegiencele de la Storhamar.
În meciul cu Bietigheim, disputat la Ludwigsburg, pentru Măgura au marcat Roxana Gatzel (8 goluri), Ada Moldovan (5), Oana Apetrei, Paula Hoha, Larissa Da Silva şi Chyntia Tomescu (câte unul).
Din grupa Măgurii merg mai departe Team Esbjerg (11 puncte) şi Storhamar (7).
Şi deţinătoarea trofeului, SCM Craiova, a ratat calificarea în sferturile de finală, după ce a încheiat grupa D pe locul 3, cu 5 puncte. Doar primele două clasate se califică în sferturile Cupei EHF.
În faza grupelor a ratat calificarea formaţia SCM Rm. Vîlcea, în urma disputei cu Ikast Handbold.
În 2018, Cupa EHF a fost cucerită, în premieră, de SCM Craiova.
 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia