logo
CSM Slatina - Măgura Cisnădie 21-23: Demonstrație de forță în ultimele minute
b.o.n.
4414 vizualizari
CSM Slatina - Măgura Cisnădie 21-23: Demonstrație de forță în ultimele minute
Echipa din Cisnădie era condusă la pauză (15-12), dar a revenit în finalul întâlnirii de la Slatina și a câștigat cu 23-21 după ce a marcat trei goluri consecutiv.

 

Măgura a obținut a opta victorie în campionat la Slatina, pe terenul unei nou-promovate. După înfrângerea de acasă, cu HCM Rm. Vîlcea, jucătoarele lui Alexandru Weber și Bogdan Nițu și-au luat revanșa tot în fața unei formații din Oltenia.
Prima repriză, în marea ei parte, a fost echilibrată. Deonise Fachinello a deschis scorul, Lorena Ostase a egalat, apoi tot brazilianca a readus Măgura în avantaj. Cisnădia a mai condus cu 3-2, 4-3, 9-8 și 10-9, dar de fiecare dată gazdele au avut reacție, iar în finalul reprizei acestea s-au desprins la 3 goluri, scor 15-12.
Diferența a crescut la 4 goluri în debutul părții secunde (16-12). Slătinencele au avut superioritate pe tabelă până în minutul 48, când aceeași Fachinello a egalat la 19.
Cu 10 minute înainte de final Slatina avea avantaj de un gol, 21-20. La acest scor Oana Apetrei a ratat un 7 metri, dar tot ea a egalat la 21. Ivana Bozovic a ratat și ea un 7 metri, dar Larissa Araujo și Daniela Crap au reușit să marcheze golurile prin care Măgura s-a impus, pe final.
Pentru echipa din Cisnădie au marcat Deonise Fachinello (7 goluri), Oana Apetrei (6), Ada Moldovan (5), Larissa Araujo (două), Ivana Bozovic, Daniela Crap și Mariana Costa (câte unul).
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia