logo
FITS
CSM CSU Oradea - BC CSU Sibiu 78-68 / Eșec pe terenul campioanei
Ovidiu BOICA
978 vizualizari
CSM CSU Oradea - BC CSU Sibiu 78-68 / Eșec pe terenul campioanei
* Baschetbaliștii sibieni au făcut un meci slab la Oradea, părăsind terenul învinși la o diferență de 10 puncte. Cu toate astea, CSU Sibiu rămâne liderul clasamentului Ligii Naționale cel puțin până în seara asta, când joacă ”U” BT Cluj cu SCM ”U” Craiova. * Kevin Hardy a fost cel mai bun marcator din rândul ”galben-albaștrilor”, cu 17 puncte. * CSU Sibiu joacă vineri, 9 noiembrie, de la ora 17:15, în Sala ”Transilvania”, cu Steaua București, în etapa a VI-a a Ligii Naționale.

 

După eșecul de la Craiova, CSU Sibiu a pierdut și în deplasarea de la Oradea, pe terenul campioanei en-titre. ”Galben-albaștrii” au preluat conducerea în sfertul al doilea, dar n-au reușit să se mențină în avantaj, eventual să se desprindă, iar în final echipa lui Cristi Achim s-a impus la o diferență de 10 puncte (78-68).

În primul sfert, sibienii au condus doar în debut, cu 1-0 și 3-2, după care gazdele au preluat inițiativa (9-3). Cu puține secunde înainte de finalul sfertului întâi, cele două echipe mai erau despărțite de o jumătate de coș (21-20), dar Richard a închis perioada cu o triplă (24-20).

Hardy a egalat la 24, în debutul celui de-al doilea act, iar după 3 minute și jumătate sibienii întorceau balanța în favoarea lor prin reușita lui Brosser (28-27).

Cu două minute înainte de pauza mare, Oradea era la 8 lungimi în fața lui CSU (40-32). Philmore și Tamulis, ultimul din spatele semicercului, au mai îndulcit situația, iar la jumătatea confruntării cele două echipe mai erau despărțite doar de 3 puncte, 40-37.

Pentru prima dată în meci ecartul dintre cele două echipe a trecut granița a 10 puncte la 3 minute de la reluare (52-41), iar în minutul 26 Oradea conducea cu 58-45. Mirel Dragoste și Tamulis au răspuns cu câte o triplă (58-51), iar Watson a stabilit scorul de la care urma să înceapă ultimul sfert, 60-51.

Sibienii n-au mai avut puterea să revină în actul decisiv, așa cum au făcut-o la Craiova, până într-un anumit punct. Oradea a a vut și +14, iar la final s-a impus cu 78-68.

BC CSU Sibiu se întoarce acasă pentru a primi vizita celor de la CSM Steaua București. Meciul se va disputa vineri, 9 noiembrie, de la ora 17:15. Biletele s-au pus în vânzare pe www.bc-csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro.

 

Hardy, 17 puncte

Cel mai bun marcator al echipei sibiene a fost căpitanul Kevin Hardy, cu 17 puncte. Americanul a fost aproape de double-double, reușind 9 recuperări. Chris Cooper și Justas Tamjulis au înscris câte 10 puncte. Monyea Pratt a avut 9 puncte și tot atâtea recuperări, iar  Isaiah Philmore și Mirel Dragoste și-au trecut în cont 7, respectiv 5 puncte. Pentru CSU Sibiu au mai marcat Wilhelm Brosser, Randal Falker (câte 3 puncte), Aurelian Gavriloaia și Lucas Tohătan (câte două).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia