logo
Cicliştii Măgurii, pe podium la alte două competiţii
b.o.n.
2731 vizualizari
Cicliştii Măgurii, pe podium la alte două competiţii

Primăvară, vară, toamnă, nu contează, competiţii să fie, că premiile curg. Rutierii Măgurii ne-au obişnuit ca de la fiecare competiţie la startul căreia se prezintă să revină acasă cu medalii, cupe şi diplome.
În urmă cu două săptămâni, sportivii pregătiţi de Romulus Veştemean au participat la MoonTimeBike, ultima etapă de XCO, alături de alţi aproximativ 200 de sportivi. La final, Patrick Pescaru a ocupat locul al treilea la categoria rezervată cadeţilor, iar la categoria 40+, Romulus Veştemean s-a clasat pe locul secund.
”MoonTimeBike a făcut parte din calendarul Cupei României. Patrick a ocupat locul întâi în ierarhia acestei competiţii. Trăgând linie, după toate etapele din cadrul acesteia, tot el s-a situat pe prima poziţie”, spune Romulus Veştemean.
O săptămână mai târziu, rutierii din Cisnădie au încheiat cu brio ultima etapă din 2017. Dragoş Hămbăşan s-a clasat p primul loc la categoria 9-12 ani. Răzvan Ghiţulescu şi David Veştemean au ocupat locurile 2, respectiv 3 la 13-14 ani, categorie la care Vlad Hămbăşan a prins locul 5, iar Romulus Veştemean a câştigat la categoria 40+ şi a fost pe 3 în clasamentul general.
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia