Tribuna
Campioana CFR Cluj transferă de la Mediaș. Mario Rondon și Luis Aurelio, în Gruia din sezonul viitor
b.o.n.
1844 vizualizari
Campioana CFR Cluj transferă de la Mediaș. Mario Rondon și Luis Aurelio, în Gruia din sezonul viitor
Echipa lui Dan Petrescu și-a asigurat serviciile a doi jucători care au evoluat în tricoul Gazului Metan, în sezonul încheiat ieri. Golgeterul Rondon și portughezul Luis Aurelio vor face parte din lotul CFR-ului în viitoarea ediție.

 

Doi jucători de la Gaz Metan sunt primii transferați de campioana CFR Cluj în această vară. Mario Rondon și Luis Aurelio se vor prezenta, la reluarea pregătirilor, sub comanda lui Dan Petrescu. Coform unor surse, cele două părți s-au înțeles deja, iar acum mai rămâne ca cei doi jucători să semneze contractul.

Mario Rondon, în vârstă de 33 de ani, se întorsese la Mediaș în iarnă, după o perioadă petrecută la o echipă  din eșalonul secund al Chinei. Venezueleanul a fost golgeterul play-out-ului. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Rondon avea în palmares 8 goluri și 16 meciuri, adică o medie de un gol la două jocuri.

Mijlocașul Luis Aurelio, în vârstă de 30 de ani, a jucat, în acest sezon, în 34 de meciuri pentru gruparea din Mediaș, marcând un gol. Evoluțiile sale au fost remarcate în mai multe rânduri, într-o perioadă vorbindu-se chiar de un transfer al său la FCSB.

Mario Rondon și Luis Aurelio nu sunt singurii jucători care părăsesc Gazul Metan în această vară. Darius Olaru a semnat deja cu FCSB și s-a transferat în schimbul sumei de 600.000 de euro.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia