Tribuna
Astra film
Baschetbaliștii sibieni își prezintă noul echipament de joc
Ovidiu BOICA
2002 vizualizari
Baschetbaliștii sibieni își prezintă noul echipament de joc
Evenimentul va avea loc miercuri, 19 septembrie, de la ora 19:00, la Showroom-ul Autoklass Sibiu. Și în sezonul 2018/2019 jucătorii lui CSU vor îmbrăca echipamente marca Andu.

 

Cu o zi înaintea ”Memorialului Tordai”, baschetbaliștii sibieni vor avea o primă întâlnire cu suporterii, în cadrul căreia vor lansa noul model de echipament oficial de joc, marca Andu. Evenimentul va avea loc miercuri, 19 septembrie, de la ora 19:00, la Showroom-ul Autoklass Sibiu, iar cu această ocazie va fi prezentată și mașina oficială a clubului, un autoturism marca Mercedes-Benz oferit de Autoklass!
”Am vrut să continuăm tradiția de a organiza un eveniment distinct, dedicat lansării noului echipament marca Andu, în care vom evolua în acest sezon. Ne-am bucurat enorm că Autoklass Sibiu a acceptat ne fie gazdă pentru acest eveniment, în care popularizăm continuarea parteneriatului cu ei. Vreau să le mulțumim încă o dată partenerilor noștri, Andu și Autoklass, pentru sprijinul pe care ni-l oferă și în acest sezon și sperăm ca la finalul campionatului să obținem performanțe și mai înalte, împreună!”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.
Pentru suporteri, partenerii echipei au pregătit o mulțime de surprize. Fanii vor putea pleca acasa cu magneți de frigider cu fotografia lor alături de jucătorii preferați de la BC CSU și vor avea șansa să câștige, prin tragere la sorți, unul dintre cele trei tricouri oficiale de joc, marca Andu, dar vor putea fi și norocoșii deținători ai unuia dintre cele 100 de taloane cu reducere de 20 la sută la achiziționarea noului echipament oficial de joc BC CSU Sibiu, de pe site-ul partenerilor noștri, www.andusports.com, se arată într-un comunicat de presă al clubului sibian.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia