logo
Aproape 200 de locuri în plus la meciurile lui CSU din ”Transilvania”
Ovidiu BOICA
2204 vizualizari
Aproape 200 de locuri în plus la meciurile lui CSU din ”Transilvania”
Pentru că, de-a lungul acestui sezon, ”galben-albaștrii” au jucat majoritatea partidelor de pe teren propriu cu casa închisă, oficialii lui CSU au decis suplimentarea numărului de locuri din Palatul Sporturilor ”Transilvania”, pentru a facilita accesul în sală unui număr cât mai mare de suporteri.

 

Baschetbaliștii sibieni vor avea mai mulți suporteri la meciurile de pe teren propriu, începând din faza a doua a sezonului regulat. Datorită faptului că, până în prezent, BC CSU Sibiu a jucat 8 din cele 11 partide din ”Transilvania” cu casa închisă, oficialii clubului sibian au decis suplimenatarea numărului de locuri în sală.
  • ”Suntem extrem de mândri că echipa noastră se bucură de o susținere consistentă din partea suporterilor sibieni. Pentru ei joacă iar atmosfera din ”Transilvania” este recunoscută ca fiind cea mai frumoasă din baschetul românesc. În actuala stagiune ne-am confruntat foarte des cu situația de a refuza o mulțime de iubitori de baschet care ar fi vrut să participe la meciuri, dar nu au mai fost bilete disponibile. Capacitatea sălii, știm cu toții, este limitată, iar numărul abonaților noștri este dublu în acest sezon, față de cel anterior. Din acest motiv, am decis să suplimentăm cu 180 de locuri și să dăm șansa mai multor sibieni să fie prezenți în sală, la meciurile BC CSU Sibiu. Aceste tichete de acces vor costa, în continuare 10 lei, iar cele din tribună vor fi 15 lei”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.
Cele 180 de locuri suplimentare vor fi amplasate la nivelul parchetului, în spatele coșurilor de baschet, până la finalul acestui sezon. Prețul unui bilet pe aceste locuri este de 10 lei, iar cele din tribune ( sectoarele A, B, C și D) vor costa 15 lei. Biletele se vor putea cumpăra, ca și până acum, de pe www.csusibiu.ro sau de pe www.komostor.ro și, doar în eventualitatea în care acestea nu vor fi epuizate până înainte cu 24 de ore de ziua de disputare a meciului, se vor mai comercializa și la casieria Sălii Transilvania. Specificăm încă o dată faptul că vânzarea online este sistată în preziua meciului, pentru procesarea plăților.
Biletele pentru partida de pe teren propriu de la sfârșitul săptămânii viitoare se vor pune în vânzare îndată ce se va stabili exact adversarul, data și ora de disputare.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia