logo
30 de lei, cel mai ieftin bilet la FC Hermannstadt - FCSB, în Cupa României. 8000 de tichete scoase la vânzare
Ovidiu BOICA
4727 vizualizari
30 de lei, cel mai ieftin bilet la FC Hermannstadt - FCSB, în Cupa României. 8000 de tichete scoase la vânzare
Teodor Birț, președintele FC Hermannstadt, a vorbit, astăzi, într-o conferință de presă, despre meciul cu vicecampioana României, FCSB, din sferturile de finală ale Cupei României, care va avea loc pe Stadionul ”Municipal” în data de 28 februarie, de la ora 18:30. Oficialul sibian a afirmat că prețurile celor 8.000 de bilete care vor fi comercializate variază între 30 și 70 de lei. Tichetele vor putea fi achiziționate în perioada 20-23 februarie, din incinta Carrefour. Birț a mai adăugat că, la acest meci, abonamentele pentru meciurile din Liga 2 nu vor fi valabile, dar și condițiile în care posesorii acestora pot urmări din tribunele ”Municipalului” meciul cu FCSB.

 

Cu aproape două săptămâni înainte de întâlnirea dintre FC Hermannstadt și FCSB, din sferturile de finală ale Cupei României, care se va desfășura pe Stadionul ”Municipal”, Teodor Birț, președintele clubului sibian, a dezvăluit prețul biletelor, locul de unde vor putea fi achiziționate acestea și modalitatea în care se va face accesul în stadion. De asemenea, Birț a mai spus că posesorii de abonemante la partidele din campionat vor fi nevoiți să își cumpere bilete la meciul cu vicecampioana României.

  • ”Accesul pe stadion va avea loc începând cu ora 16:00. Se va intra pe porțile mari, atât cele de la tribuna oficială, cât și cele de la tribuna întâi. Pentru organizarea unui asemenea meci la Sibiu a fost nevoie de un efort destul de mare din punct de vedere financiar. Din această cauză am luat câteva hotărâri pe care vreau să le explic cu acum. În primul rând, este vorba despre abonații pe care-i avem. Am apelat la înțelegerea acestora ca, la acest meci, să nu profite de abonament și să cumpere bilete. Venim cu o propunere pentru toți cei care au abonament și doresc să cumpere bilete. O pot face direct de la noi, fără să meargă la locurile de vânzare. Au datele noastre de contact și vor putea cumpăra, în baza abonamentului, câte două bilete la meci, fără să mai trebuiască să meargă la punctele de vânzare. Încercăm, pe cât posibil, să creăm un avantaj pentru cei care sunt alături de noi prin această modalitate, a abonamentului. De asemenea vreau să anunț că la acest meci copiii nu au acces gratuit. Sunt destul de puține locuri pe stadion. Din acest motiv am încercat să optimizăm la maxim numărul de bilete și hotărârea noastră este aceea de a permite accesul doar în baza tichetului de intrare. Biletele vor fi securizate și vor avea imprimate pe spate harta stadionului. Rugămintea este ca, în momentul în care un iubitor de fotbal cumpără bilet și își alege locul - tichetele nu sunt cu locuri, dar sunt pe zone - trebuie să știe că e obligatoriu să își respecte zona. O altă rugăminte este aceea de a nu cumpăra bilete din alte zone decât cea unde le vom comercializa noi, pentru a evita anumite riscuri. (...) Fiecare persoană va putea cumpăra maximum 4 bilete. Biletele se vor vinde în 4 zile, într-un singur loc, în galeria Carrefour. Va fi un stand special amenajat unde va fi amplasat și magazinul de produse cu FC Hermannstadt. Practic, zilele de vânzare vor fi 20, 21, 22 și 23 februarie, între orele 12 și 21. Numărul total de bilete scoase la vânzare va fi de 8.000. Le vom împărți egal la cele patru zile, astfel încât în fiecare zi vor fi comercializate câte 2.000 de bilete, din toate sectoarele. Prețurile acestor bilete vor fi 30 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna întâi și 70 la tribuna zero”, a afirmat Teodor Birț.
Nocturnă din Italia
Președintele FC Hermannstadt a subliniat faptul că meciul cu FCSB este primul care se va desfășura în nocturnă, la Sibiu. În ceea ce privește instalația de nocturnă, aceasta este adusă din Italia și a fost îchiriată, în trecut, și de un alt club din România, FC Baia Mare. Birț a mai spus că s-a luat decizia de a se organiza acest meci la Sibiu deoarece este un eveniment important. ”Este primul joc în nocturnă din istoria Sibiului. Este un eveniment pentru noi, dat fiind faptul că suntem la prima participare în Cupa României și totodată pentru adversarul pe care-l întâlnim în această fază a competiției. Jucăm cu FCSB, o echipă care, în momentul de față, este angrenată atât în Europa League, cât și în lupta pentru titlu, în Liga 1”, a afirmat Birț, care a pus însă accentul pe faptul că, în acest sezon, obiectivul numărul unu al echipei FC Hermannstadt este promovarea în Liga 1.
 
Birț: ”Avem șansa noastră”
În ciuda diferenței dintre cele două echipe care se vor afla față în față, pe 28 februarie, la Sibiu, Teodor Birț consideră că ”alb-roșii” au șansa lor. ”Am mare încredere în echipă, în staff șin nu în ultimul rândn în suporterii pe care o să-i avem la stadion. De aceea cred că avem o șansă mare să scriem istorie pe 28 februarie și să o eliminăm pe FCSB”, a mai spus Birț.
Suporter declarat al lui Dinamo, președintele clubului sibian ține, mai nou, cu FCSB: ”Până pe data de 28 februarie am devenit unul dintre cei mai înfocați suporteri ai FCSB-ului. Îmi doresc să câștige toate meciurile, astfel încât Cupa României să fie pe ultimul plan în acest an. Le țin pumnii! Am văzut și meciul de aseară, cu Lazio, este primul meci al lor pe care l-am văzut de la început până la sfârșit. Mi-au plăcut cum joacă, dar nu există două meciuri la fel. Au prins o zi foarte bună. Evident, sunt jucători valoroși, o echipă de top, cu multă experiență, dar eu am încredre în băieții mei. Și noi avem șansa joastră, jucăm acasă, cu suporterii lângă noi”.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia