logo
Vedetele, pe covorul roşu la OSCAR. Cele mai bune şi cele mai proaste ţinute
Andra MARINESCU
3709 vizualizari
Vedetele, pe covorul roşu  la OSCAR. Cele mai bune şi cele mai proaste ţinute
Gala Premiilor OSCAR este, în fiecare an, mult aşteptată, discutată şi apoi analizată de fel de fel de voci. În presă, s-a abordat şi în acest an stilul vestimentar, punându-se accent pe ţinutele reuşite şi nereuşite ale vedetelor, din acea seară de la Los Angeles.

O apariţie inedită, la 80 de ani

O apariţie inedită a fost actriţa Jane Fonda, care, la 80 de ani, a strălucit pe covorul roşu. Aceasta a optat pentru o rochie albă, care  i-a pus silueta în valoare şi a atras toate privirile. Rochia a avut şi un decolteu aparte, care să îi evidenţieze trăsăturile fizice.

Rochie grecească

În top 10 cel mai bine îmbrăcate actriţe de la gala de decernare a renumitelor statuete de aur este şi actriţa americană Zendaya. Pe numele din buletin Zendaya Maree Stoermer Coleman, artista a trăit un moment ruşinos în faţa jurna­liştilor. Unul dintre sâni "i-a evadat" din decolteu, i s-a văzut prin voalul rochiei superbe pe care a purtat-o.
Cu părul prins într-un coc, actriţa de 21 de ani a păşit pe covorul roşu într-o rochie grecească de cioco­lată greacă creată de Giambattista Valli, pe care a accesorizat-o cu bijuterii Bulagri, potrivit revistei Forbes.

Albastru şi argintiu

Apoi, Jennifer Garner a fost şi ea o apariţie. La cei 45 de ani ai săi, şi-a pus în evidenţă talia într-o rochie albastră şi cu un decolteu asimetric, care să fie în centrul atenţiei.
O prezenţă remarcabilă a fost şi Gal Gadot, celebră pentru rolul din "Fast and Furios", care, la Gala OSCAR 2018, a îmbrăcat o ţinută argintie lejeră.

Alb
 
La înălţime a fost şi Margot Rob­bie, nominalizată la OSCAR pentru cea mai bună actriţă. Aceasta a îmbrăcat o rochie albă, lungă, fără umeri, accesorizată simplu, dar care i-a pus în valoare întreaga siluetă. Pentru o ţinută lejeră a optat şi Allison Williams, care a purtat o rochie lungă, într-o nuanţă  crem.

Întoarcere în anul 1962

Una dintre actriţe a amintit de anul 1962.  Este vorba despre Rita Moreno, care, la cei 86 de ani ai săi, a venit îmbrăcată cu aceeaşi rochie ca în 1962, atunci când a câştigat Oscarul pentru rolul din "West Side Story". Rochia a suferit, totuşi, câteva modificări, potrivit criticilor de modă, de această dată lăsând umerii mai dezgoliţi.

Ţinute nereuşite, la OSCAR

Potrivit criticilor de modă, la extrema cealaltă, a celor mai prost îmbrăcate vedete, au fost Viola Davies, Emma Stone, Salma Hayek, conform dcnews.ro.
Salma Hayek a avut o rochie lungă cu paiete şi pietre străluci­toare, care din punctul de vedere al jurnaliştilor de la Daily Mail, a transmis mai mult o durere de ochi decât o lecţie de stil, în timp ce jurnaliştilor de la The Sun li se pare cel puţin ciudat colierul cu pietre de pe pieptul Salmei. Sportiva Lindsey Vonn a purtat o rochie lun­gă din dantelă, cu nişte tăieturi şi franjuri ciudaţi, asortată un chocker supradimensionat. Actriţa a ignorat complet dresscode-ul, îmbrăcân­du-se într-o rochie alb-roşie, cu dungi, care mai mult a lăsat-o dezgolită decât a acoperit-o.
De asemenea, actriţa Emma Stone a adoptat o ţinută mult prea casual pentru ceremonia OSCAR.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia