logo
Trucuri pentru un machiaj rezistent
Andra MARINESCU
5174 vizualizari
Trucuri pentru un machiaj rezistent
În fiecare dimineaţă, doamnele şi domnişoarele se trezesc cu gândul la aranjat, cosmetice şi garderobă. De asemenea, o mare grijă o acordă tenului, căruia îi aplică un machiaj de la care au pretenţia să rămână impecabil întreaga zi. În continuare, vă desluşim câteva secrete pentru întreţinerea unui machiaj profi, întreaga zi.

Hidratarea tenului, cea mai importantă
Primul pas către un machiaj de tip profesional este hidratarea tenului. Înainte de a aplica orice fond de ten sau pudră, trebuie să te asiguri că ai un ten foarte hidratat, căruia i-ai oferit toate vitaminele de care are nevoie. Indicat este să masezi şi hidratezi cu o cremă tenul, înainte cu câteva minute de machiaj, folosind mişcări circulare, fine, care să permită pielii să absoarbă produsele de îngrijire şi, ulterior, produsele de cosmetică.
Mai multe straturi
Apoi, dacă vrei rezistenţă, este recomandat să aplici mai multe straturi de produs pe ten. Înainte de toate, aplică corectorul în zonele unde consideri că este nevoie de el, poate la nivelul nasului, gurii sau ochilor, după care un strat de fond de ten pentru al acoperi. Dacă vrei şi o mai mare rezistenţă, aplică şi al doilea strat, uşor, fără să te încarci, sau o pudră pentru faţă, pentru a fixa machiajul.
Blush pentru o notă de culoare
Nu uita să foloseşti şi un blush pentru pomeţi, în tonuri de roz pal, care să confere luminozitate şi naturaleţe. Foloseşte o pensulă sau un burete.
Se spune că ar trebui să foloseşti două farduri de obraz, unul aplicat înainte de fondul de ten şi altul de tip pudră aplicat după. Nuanţele trebuie să fie de portocaliu şi roz cald, pentru un rezultat ce denotă naturaleţe.
Ochii
Când vine vorba de ochi, unii specialişti recomandă ca machiajul să înceapă din această zonă, abia după aceea să te apuci de aplicarea fondului de ten, pentru că fardurile se pot scutura cu uşurinţă pe restul chipului, iar aplicarea ulterioară a fondului de ten le poate acoperi.
Eyeliner
Atunci când vrei să foloseşti eyeliner, ai grijă ca după aplicarea acestuia să foloseşti un primer pentru a-l fixa. Liniile fine şi subţiri dau o notă de eleganţă oricărui look.
Creionul de buze
De asemenea, pentru ca machiajul buzelor să reziste şi să nu dispară la prima înghiţitură de cafea este recomandat creionul de buze, care fixează rujul.
Nu uita de produsele esenţiale din geantă!
Nu în ultimul rând, nu uita să porţi o geantă întotdeauna cu tine. Din ea nu ar trebui să lipsească rujul, pentru a avea un aspect fresh la orice oră din zi, un corector şi o sticluţă de parfum.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Gaudeamus

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
carrefour
Licitatie publica

accentmedia