Tribuna
Trucuri de frumusețe, de la Hollywood
Andra MARINESCU
6500 vizualizari
Trucuri de frumusețe, de la Hollywood
Vedetele de la Hollywood se remarcă prin frumuseţea lor. Au grijă de tenul şi corpul lor, indiferent de vârstă, pentru că imaginea este unul dintre cele mai importante aspecte. Multe femei se întreabă care sunt trucurile de frumuseţe folosite de ele. Ei bine, vă dezvăluim câteva dintre ele, potrivit one.ro. Se pare că în spatele lor se află numeroşi experţi care le ajută să îşi menţină frumuseţea.

Produsele de protecție solară, un "must have"

Primul pas e să nu neglijaţi beneficiile produselor de protecţie solară. Ei bine, indiferent unde ieşiţi, până la magazin, la o plimbare în parc sau la un suc la terasă, este important să folosiţi cremă ori spray de protecţie împotriva razelor soarelui. Pielea frumoasă şi sănătoasă se păstrează doar dacă ai grijă să îi oferi ceea ce are nevoie. Nu o agresaţi expunând-o la soare excesiv, fără a-i conferi o anumită ocrotire.

Atenție la creme!

În schimb, nu utilizaţi creme nepotrivite. Nu aplicaţi cremă anti-pete, de pildă, dacă pielea prezintă inflamaţii. Cele mai multe astfel de produse au în componenţă peroxid de benzoil, care usucă pielea, creşte producţia de sebum şi agravează inflamaţia. În plus, un alt produs care acţionează similar este alcoolul. Îndreptaţi-vă atenţia spre exfolierea cu acid lactic şi măşti de curăţare cu argilă.

Zona gâtului trădează

Nu neglijaţi nici zona gâtului. Este o parte a corpului care trădează vârsta foarte uşor. În această zonă, pielea este subţire şi necesită îngrijire la fel de delicată precum faţa.

Cubul de gheață, remediul perfect

Pentru a vă relaxa tenul, după o zi grea, plimbaţi un cub de gheaţă pe faţă, timp de câteva secunde, pentru a preveni un ten tern. Trucul stimulează şi circulaţia, iar pielea începe să capete luminozitate.

Depozitare în baie? Nu!

Specialiştii mai spun că nu este indicat să depozitaţi cosmeticele în baie, deoarece aerul cald şi umed le poate influenţa calităţile. Cremele de faţă şi alte produse cosmetice de înfrumuseţare trebuie depozitate în frigider.

Curățenie la "locul de muncă"

În plus, păstraţi curate toate obiectele care ating pielea, pentru că nu trebuie atinse cu mâinile nespălate. Schimbaţi şi faţa de pernă cel puţin o dată pe săptămână, dacă aveţi pielea uscată sau normală, ori la trei zile, dacă aveţi tenul gras.

Fără bureți sau perii pe ten

Nu folosiţi niciodată produse abrazive pentru îngrijirea pielii (bureţi, perii) dacă aveţi acnee. Acest lucru duce la o şi mai gravă inflamaţie. Orice tip de piele are nevoie de curăţare delicată fără săpun. Pentru a reduce înroşirea şi inflamarea, aplicaţi o pastă din apă şi aspirină.







comentarii
1 comentarii

Proiectul secolului 21 Hollywood , castiguri garantate ! Provocarea anului!
Altii au testat, iar tu castigi! Vei fi mai aproape de Hollywood!
Promovam un subiect original de film! Oferta speciala!
Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
Solicita acum detalii aici >> https://goo.gl/K7B6QR
Cristian
03.08.2017 16:33
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA