logo
Tăiţei cu ciuperci
Tăiţei cu ciuperci

INGREDIENTE: 200 gr. tăiţei de hrişcă, 300 gr. ciuperci champignon brune, doi căţei de usturoi, 1/2 linguriţă ulei de susan, o lingură seminţe susan şi o lingură ulei.
Pentru sos: 100 ml supă de pui, 2.5 linguri sos de soia, o lingură oţet de orez, 1/2 linguriţă ghimbir pudră şi o linguriţă amidon.
MOD DE PREPARARE: Conform e-retete.ro, prăjiţi susanul într-o tigaie fără grăsime până devine uşor rumen. Amestecaţi ingredientele pentru sos. Curăţaţi ciupercile de codiţe şi tăiaţi-le felii. Puneţi tăiţeii la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Încingeţi uleiul într-o tigaie largă. Căliţi ciupercile, la foc mare, amestecând rar, până sunt făcute (circa 3-4 minute). Adăugaţi usturoiul strivit şi  mai căliţi un minut. Turnaţi sosul peste ciuperci şi  fierbeţi încă 1-2 minute, până se îngroaşă sosul. Adăugaţi tăiţeii scurşi şi uleiul de susan. Amestecaţi bine. Serviţi tăiţeii presăraţi cu susan.
Poftă bună!

 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

tdc sibiu

traistuta culturala

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
brukenthal
Licitatie publica

accentmedia