logo
Supă rece de roşii
Andra MARINESCU
2581 vizualizari
Supă rece de roşii

INGREDIENTE: 1 kg roşii, 100 gr. pâine, 120 ml ulei de măsline, doi căţei usturoi, două linguriţe oţet, sare, piper negru.

MOD DE PREPARARE: Crestaţi roşiile în X şi opăriţi 20 de secunde. Scoateţi şi lăsaţi să se răcească puţin. Curăţaţi-le de coajă. Tăiaţi-le în două  şi curăţaţi în zona codiţei. Tăiaţi bucăţi mari şi puneţi în blender. Mixaţi până se mărunţesc.

Adăugaţi pâinea ruptă în bucăţi şi amestecaţi cu o lingură. Lăsaţi cinci minute, pentru ca pâinea să se înmoaie. Adăugaţi usturoiul, sarea şi piperul negru.

Mixaţi la viteză maximă până se mărunţeşte pâinea.

Turnaţi uleiul subţire. Adăugaţi după gust sare, piper şi oţet.
Puneţi supa în frigider şi lăsaţi să devină rece.

Poftă bună!





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

tdc sibiu

traistuta culturala

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
brukenthal
Licitatie publica

accentmedia