Tribuna
Supă cremă de mere, cu scorţişoară
Supă cremă de mere, cu scorţişoară

INGREDIENTE: 0,5 kg de mere, 1l apă, 100 ml lapte dulce, 20 gr. budincă de vanilie, 1-2 buc. lămâie, o linguriţă scorţişoară pudră, 1/2 linguriţă cuişoare şi două linguri zahăr.
MOD DE PREPARARE: Întâi de toate, curăţaţi merele de coajă şi tăiaţi-le cubuleţe. Fierbeşi apa cu zahărul şi cu zeama de lămâie. În momentul în care apa dă în clocot, adăugaţi cubuleţele de mere şi fierbeţi patru minute, alături de cuişoare şi scorţişoară.
Aşezaţi merele în blender, amestecaşi laptele cu budinca şi adăugaţi peste mere. Amestecaţi tot conţinutul până se omogenizează. Decoraţi cu rondele de măr şi scorţişoară.
Poftă bună!






comentarii
2 comentarii

Super-oferta de lucru pentru toti! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul- Info- la adresa de email: szeniko68@yahoo.com
sofia
05.06.2015 15:37
Cautam colaboratori seriosi! Oferta speciala pentru cei care vor sa faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experient?, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: szeniko68@yahoo.com
sofia
09.06.2015 08:50
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA