Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Sfaturi de make-up pe care să le foloseşti atunci când pielea nu arată cum ţi-ai dori
Andra MARINESCU
1438 vizualizari
Sfaturi de make-up pe care să le foloseşti atunci când pielea nu arată cum ţi-ai dori
© wallconvert.com
Dimineaţa este acea perioadă a zilei în care ne facem planurile pentru următoarele ore şi ne gândim cum să ne menţinem machiajul întreaga zi. Desigur, atunci când părul ne face probleme, reuşim să o scoatem la capăt într-un fel sau altul dar atunci când întrega faţă este problema, începi să te sperii. Specialiştii Elle.ro oferă câteva sfaturi în această privinţă.

Cum să acoperi cearcănele?
Când vine vorba despre acoperirea cearcănelor, cu toţii ştim că anticearcănul este produsul care ne poate salva. Dar chiar dacă tehnica ta de aplicare este perfectă şi foloseşti cel mai bun anticearcăn de pe piaţă, este un lucru care ar putea ajuta sau distruge rezultatul tău: crema de ochi.
Atunci când aplici o cremă de ochi luminoasă înainte să aplici anticearcănul, o să fie mult mai uşor să acoperi acele cearcăne negre care îţi distrug look-ul, deoarece zona va fi mult mai hidratată. Cu un lucru trebuie să ai grijă, şi anume să fii sigură că textura cremei este una potrivită. Dacă e prea uleioasă s-ar putea ca make-up-ul tău să dipară mai repede decât te-ai fi aşteptat.
Poţi, de asemenea, să foloseşti şi un primer de corectare colorat după ce te-ai dat cu acea cremă de ochi şi înainte să aplici fondul de ten.
Cum să scapi de roşeaţă?
Fie că te-a ars soarele sau aşa e tenul tău şi reuşeşte uneori să se înroşească fără niciun motiv, soluţia pe care ţi-o propunem este corectorul colorat. Acum este momentul să foloseşti acel corector de culoare verde, care acoperă roşeaţa tenului tău.
Ar fi bine să îţi pregăteşti faţa cu un primer pentru a proteja pielea sensibilă şi iritată, de machiajul pe care vrei să îl aplici. După ce ai aplicat corectorul, aplică fondul de ten pentru a nu lăsa urme de verde pe faţă. Este indicat să foloseşi un bureţel de machiaj pentru acest proces pentru a obţine rezultatul dorit.
Cum să îţi acoperi coşurile?
Dacă punctele negre şi coşurile au apărut în cel mai nepotrivit moment, este tentant să aplici un produs cu formulă cu acoperire completă, dar acest lucru ar putea înrăutăţi situaţia. Pentru punctele roşii şi foarte iritate poţi folosi corectorul colorat cu puţin anticearcăn şi la sfărşit să adaugi un strat subţire de fond de ten.
Punctele negre le poţi combate cu formule luminoase şi non-comedogenice (cremele BB) care conţin ingrediente ce îţi pot curăţa porii, ca zincul şi acidul salicilic. Foloseşte bureţelul pentru a le acoperi şi apoi aplică puţin anticearcăn.


Cum să acoperi petele uscate?

Atunci când vine vorba de pete uscate, eczema şi psoriazis cremele hidratante sunt cheia succesului. Folosirea cremei hidratante înainte să aplici machiajul este esenţială, aşa că poţi începe cu un serum ce dă rezultate.
Pentru acoperire caută o cremă BB pentru piele sensibilă sau amestecă fondul de ten cu puţin serum pentru a-i oferi o putere hidratantă.


Cum să faci faţă unei pieli lucioase?

Ai văzut tot ce trebuie să faci dacă ai pete uscate, ei bine dacă te confruţi cu o piele lucioasă planul e să faci contrarul acelor lucruri. Pregăteşte-ţi faţa cu un serum pentru piele uleioasă, apoi poţi începe să-ţi aplici machiajul cu un primer pentru piele grasă care este perfect pentru combaterea aspectului lucios al pielii.
Următorul pas este să foloseşti un fond de ten fără ulei care are un aspect mat. Elementul cel mai important atunci când vrei să îţi controlezi pielea lucioasă este să termini cu aplicarea unei pudre de faţă foarte bune.


Cum să acoperi porii prea mari?

Poate fi foarte tentant să încerci să îţi acoperi porii care par prea mari atunci când pielea ta nu este hidratată. Acest lucru semnifică că pregătirea înainte de aplicarea machiajului este cheia unui look reuşit. Dacă ai timp aplică o mască din argilă pentru a elimina impurităţile pielii, apoi aplică un serum pentru a hidrata pielea fără a-i lăsa un aspect uleios.
Atunci când treci la machiaj, un primer bun o să te ajute în mare parte. Caută un primer fără ulei, cu aspect mat. Primerele care conţin silicon o să ajute la împiedicarea aşezării fondului de ten în pori.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia