logo
Sezonul toamnă - iarnă, în dulap: de la blănuri, la haine din piele şi lookuri avangardiste
Sezonul toamnă - iarnă, în dulap: de la blănuri, la haine din piele şi lookuri avangardiste
Ce defineşte cel mai bine acest sezon? Ei bine, îndrăzneala, spun designerii! Sezonul toamnă-iarnă 2016 - 2017 se caracterizează prin blănuri violet, lurex şi sclipici, potrivit Glamour.

Sezonul cald a tras cortina, iar iarna nu mai are mult până să îşi facă apariţia. În această perioadă, trebuie să dăm iar iama în magazine, ca să ne putem înnoi garderoba. Ce trebuie să aveţi în vedere?

Hainele din piele
Pielea este, iarăşi, în trend. Jacheta din piele va fi, din nou, la mare căutare. Fetele îndrăzneţe îi pot conferi un aer neobişnuit, combinând-o cu piese vestimentare provocatoare. Detaliile din blană, ţintele şi umerii supradimensionaţi sunt alte "accesorii" din acest sezon.

Look avangardist
Pe stradă, moda continuă să surprindă, de asemenea. Designerii au pregătit lookuri avangardiste şi asocieri neaşteptate. Potrivit Glamour, se poartă pantalonii de trening, tricourile polo şi gecile de piele, precum şi sacourile cu un braţ dezgolit, purtate cu o pereche de pantaloni roşii.

Hainele din lac
De altfel, ţinutele din lac sunt, de asemenea, un "must have" în acest sezon. Fustele negre, pantalonii din latex sau vestele din acelaşi material îţi vor conferi, în combinaţia potrivită, un look cool şi apreciat, care va atrage privirile celor din jur.

Masculinitate
Pentru doamnele şi domnişoarele care iubesc stilul masculin, designerii recomandă rochiile excesiv elaborate, paltoanele supradimensionate şi lookurile băieţeşti, care întregesc stilul masculin. Poţi accesoriza, de asemenea, o poşetă potrivită, un ceas şi o pereche de ochelari de soare chic.

Catifeaua
În plus, în toamna şi iarna aceasta, catifeaua va fi, din nou, la mare căutare. Piesele din catifea dau nota de eleganţă şi rafinament, iar în culori deschise denotă îndrăzneala.

Mărimile mari
Piesele supradimensionate trebuie alese, de altfel, cu grijă, în funcţie de înălţimea şi greutatea fiecăreia. Dacă alegeţi mânecile lungi, trebuie neapărat să aveţi o statură înaltă sau, cel puţin, tocuri înalte.

Salopetele
În acest sezon se poartă şi salopetele simple sau în carouri, care pot fi cheia unei seri perfecte. Salopetele şcolăreşti, îmbinate cu cămăşile albe, pot servi pentru o zi la birou.

Metal
Accentele metalizate se poartă şi în acest sezon, fiind potrivite pentru un cocktail sau o seară cu prietenii.

Capa
Dacă vă place stilul neobişnuit, nu trebuie să vă lipsească din garderobă capa, care poate înlocui oricând un palton obişnuit.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia