logo
Sărmăluţe cu urdă
Andra MARINESCU
1091 vizualizari
Sărmăluţe cu urdă

INGREDIENTE: 1 kg urdă, două cepe, trei linguri orez, o lingură mărar, 1o ml untdelemn, două ouă, piper, sare, frunze de viţă sau ştevie.

 

MOD DE PREPARARE: Tocaţi ceapa şi rumeniţi-o în ulei. Adăugaţi orezul, lăsaţi la călit, împreună cu ceapa. Opăriţi frunzele în apă cu sare, ca să se înmoaie. Amestecaţi ceapa, orezul, urda, ouăle, mărarul, piperul şi sarea. Umpleţi frunzele rulou. Ungeţi cratiţa cu ulei, tapetaţi cu frunze.

Aşezaţi primul strat de sărmăluţe, un alt strat de frunze şi un nou rând de sărmăluţe. Ultimul strat e de frunze.

Turnaţi apă cât să acopere sărmăluţele şi fierbeţi 30 de minute, ca să se umfle orezul.

Serviţi-le calde sau reci, cu iaurt.

Poftă bună!





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia