logo
Sarmale din peşte
Sarmale din peşte

INGREDIENTE: o varză, un pahar cu vin, 150 gr. orez, două cepe, trei lin­guri de ulei, 200 gr. carne scrum­bie afumată dezo­sată, un pahar suc de roşii, 1.5 kg carne dezo­sată peşte alb (ştiucă sau şalău), piper, mărar us­cat, cim­bru, foi de dafin, după gust.

MOD DE PREPARARE: Tăiaţi ceapa şi puneţi la călit, în ulei. Tocaţi carnea de şalău şi scumbia. A­mes­tecaţi bine ceapa cu carnea şi un praf de piper, mărar şi orez. Umpleţi sarmalele. Tocaţi restul de varză. Puneţi puţin ulei în oală, un strat de varză, foi de dafin, cimbru, apoi sarmalele - presărate cu varză din când în când. Ultimul strat e de varză, cu rămurele de cimbru, foi de dafin, boabe de piper.

Turnaţi vin, apă şi suc de roşii. Puneţi oala acoperită pe foc mic, câteva ore.

Poftă bună!



comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Fabrica de lactate Sevis

Festivalul Enescu la Sibiu

Vacanta Eurotrip
Fundatia APT
Auchan aduce inovatia si distractia
Licitatie publica