logo
Prîjitură cu foi de napolitană, nuci și biscuiți
Andra MARINESCU
4100 vizualizari
Prîjitură cu foi de napolitană, nuci și biscuiți

INGREDIENTE: un pachet de foi de napoitană, 250 gr. unt, 300 gr. biscuiți fără cremă, 250 gr. nucă măcinată, 250 gr. zahăr tos, 250 ml lapte, cinci linguri cacao, o fiolă esență rom.

Pentru ornat: 300 gr. ciocolată albă, sirop de căpșune.

MOD DE PREPARARE: Fierbeți lapteșe cu zahărul, până clocotește. Luați, apoi, de pe foc și adăugați untul tăiat bucățele, nuca măcinată și cacao. Adăugați în cremă biscuiții sfărâmați și esența de rom.

Întindeți crema între foile de napolitană. Glazurați prăjitura cu ciocolata albă topită la bain-marie și ornați cu sirop de căpșune.

Poftă bună!



comentarii
1 comentarii

Asteptam, de ce nu, reteta unei prejituri prasite. Una de prisila, cu i din i.
Mick (cu drag, de altfel)
22.10.2017 19:57
5.15.116.60
Din aceeasi categorie
burduf sevis

Vacanta Eurotrip
Fundatia APT
Licitatie publica