Tribuna
Astra film
Plăcintă cu vinete
Plăcintă cu vinete

INGREDIENTE: 400 g aluat foitaj, două vinete, trei ardei capia sau gogoşari, trei căţei de usturoi, o mână de fasole verde, un ardei iute, ulei, sare, piper.
INGREDIENTE: 400 g aluat foitaj, două vinete, trei ardei capia sau gogoşari, trei căţei de usturoi, o mână de fasole verde, un ardei iute, ulei, sare, piper.
MOD DE PREPARARE: Feliază vinetele, stropeşte-le cu ulei, sare şi piper şi pune-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptor câteva minute, până se înmoaie. Coace pe plită ardeii/gogoşarii, curăţă-i de pieliţe şi feliază-i potrivit. Întinde aluatul în forma de copt, lăsând margini ge­ neroase. Zdro­ beşte în mojar că­ ţeii de usturoi şi freacă-i cu puţină sare şi un strop de ulei, cât să se formeze o pastă. Unge aluatul cu pasta de usturoiul, aşază deasu­ pra ardeii copţi, felii de ardei iute şi vinetele, acoperă cu marginile aluatului şi dă la cuptorul înfier­ bântat. Între timp, dă fasolea cură­ ţată în două-trei clo­ cote, dar să rămână crocantă. Când aluatul a devenit auriu şi crocant, scoate tarta şi las-o să se răco­ rească, abia apoi porţio­ ­ neaz-o şi ser­ veşte-o cu fasolea verde de­ asupra.

Poftă bună!

 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Profesional PN

acedo

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia